❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Insider
Kontaktovat uživatele:

Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

Příspěvekod Insider » 13 years ago

Dade_Marfi píše::D hmm ..... nebo se nam fakt nekde smeje s radiem v ruce :-/

http://www.imrdb.org/images/thumb/0/02/ ... _radio.png
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

No faktem je, že Sedlaka pouzivam pouze na jednu vec. Pokud neco potrebuju, tak tam checknu, jak hodne me jinde drbou s cenou.
Jinak obchodovat s ním není žádná slast, je v tom takové to: Pičo! :lol:
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 13 years ago

A odkud nejvíc nakupujete? Ceny jsou podobné? Výběr zboží je na i4 opravdu mizivý.
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 13 years ago

Pro WiFi jsme dlohodobě spokojeni s Aspou i IPmedii. Co se tyka optiky, tak Alternetivo, Opticord, Bel Stewart
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 13 years ago

Jo s aspou spolupracujeme, maj solidní výběr zboží a dobrej přístup, IP media co jsem koukal neměla tak dobré ceny, ale sortiment uctihodný.
0 x

Kaja

Příspěvekod Kaja » 13 years ago

Radost nekterych z nas ze zasrani 10GHz pasma mne opravdu zarazi.
Chapu i4, kterym jde je o kseft a pasmo je jim u prdele. Osobne se priklanim k bojkotu nakupu u i4.
Ale nachapu ISPka, ktery se tesi na neco co totalne rozlozi frekvencni planovani v tomto pasmu.
TDD nema proste v pasmu kde je mnoho let provozovano jen FDD co delat. Nechapu proc CTU uz davno nezakrocilo.

K.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 13 years ago

No nechápu proč ČTU dávno nezakročilo s regulací cen u mobilů, naprosto stejný přístup. ČTU jako regulátor naprosto selhal, ale jako byrokracie je zas snad na nejvyšší úrovni!
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 13 years ago

Kaja píše:Chapu i4, kterym jde je o kseft a pasmo je jim u prdele. Osobne se priklanim k bojkotu nakupu u i4

Problem je ze to chteji prodavat vsichni a v Ipmedia mam lepsi cenu teto srandy. Mam bojkotovat ipmedia,wifi.aspa kde nakupuji?
Myslim ze ubnt to nezaclo vyrabet primarne pro CR, Bojkot by byl na miste, pokud by i4 vylozene trvala na dovozu a provozu techto wifin.
Jako obchodniky je chapu. Jako ISP ne.

to Dagus. Mam na ipmedii lepsi ceny nez na wifi.aspa (sice je to tak +- stejny) Napis jim ze mas lepsi ceny na aspe a oni ti to upravi.
0 x

cz_ranger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cz_ranger » 13 years ago

okoun píše:No nechápu proč ČTU dávno nezakročilo s regulací cen u mobilů, naprosto stejný přístup. ČTU jako regulátor naprosto selhal, ale jako byrokracie je zas snad na nejvyšší úrovni!

To já po zkušenostech s ČŠI (Česká školní isnpekce, kdybyste nevěděli) chápu naprosto přesně. Cílem státních úřadů je existovat, nikoliv dbát o pořádek. Kdyby problém vyřešily, tak by je třeba někdo mohl zrušit jako nepotřebné. Ředitelku krajského odboru ČŠI jsem musel upozornit na skutečnost, že si vykládá zákon podle svého. Naštěstí jsem měol k dispozici stanovisko MŠMT, které ji umravnilo.... A takoví lidi mají kontrolovat dodržování onoho zákona...
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

cz_ranger píše:
okoun píše:No nechápu proč ČTU dávno nezakročilo s regulací cen u mobilů, naprosto stejný přístup. ČTU jako regulátor naprosto selhal, ale jako byrokracie je zas snad na nejvyšší úrovni!

To já po zkušenostech s ČŠI (Česká školní isnpekce, kdybyste nevěděli) chápu naprosto přesně. Cílem státních úřadů je existovat, nikoliv dbát o pořádek. Kdyby problém vyřešily, tak by je třeba někdo mohl zrušit jako nepotřebné. Ředitelku krajského odboru ČŠI jsem musel upozornit na skutečnost, že si vykládá zákon podle svého. Naštěstí jsem měol k dispozici stanovisko MŠMT, které ji umravnilo.... A takoví lidi mají kontrolovat dodržování onoho zákona...

Cílem státních úřadů je existovat, nikoliv dbát o pořádek.

Do kamene tesat :lol:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

+1 :mrgreen:
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

+1 :mrgreen:
0 x

TTcko

Příspěvekod TTcko » 13 years ago

To se pánové hluboce pletete, cílem státních úřadů se stalo rozjeb*vat svěřené peníze na pochybné zakázky kamarádů....
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

a já myslel že je moderní říkat "odklánět finance" :-)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

KOukam uz se nam meni tema na temer politickou diskuzi :lol: Jeste nam tu ale schazi traktorista aby nam rekl nejakou perlu :mrgreen:
0 x