❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

miract píše:
ppp76 píše:Od IPMEDIE je dobry ze se k temu stavi celem a necpe kupujicim kecy nakupujte urcite to smite nasadit :) maj u me zas plusovej bod a zustavam u nich nakupovat :)i kdyz ten krepml dali do nabidky :)

Asi za to muze muj vcerejsi email, co jsem jim poslal. Jsem rad, ze si zatim nemusim na rychlo hledat noveho dodavate hw. Od pana Haveldy mi prisla docela dlouha odpoved.

Tak nam ji sem hod at se taky neco dozvime a nedelej tajnustkare :)
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

Chmm co se deje? Zacina mi tu chybet:
Tento příspěvek napsal David2006, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Zobrazit příspěvek.
Asi mu maminka vypnula pocitac, nebo vyslanejaka nova parba?
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 13 years ago

Insider píše:Chmm co se deje? Zacina mi tu chybet:
Tento příspěvek napsal David2006, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Zobrazit příspěvek.

Rano mu z polska prisli PBM10 tak sel predelavat vsechny svoje paterni linky na neco "poradnyho" aby se mohl kochat tim jak ma full ubnt only sit a navic je moderni protoze ma preci 10GHz
0 x

Jardax

Příspěvekod Jardax » 13 years ago

Insider píše:Chmm co se deje? Zacina mi tu chybet:
Tento příspěvek napsal David2006, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Zobrazit příspěvek.

Pred mesicem si pujcil na zaplaceni zalohy na PBM10 a ted ho honej veritele... ;)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

:D hmm ..... nebo se nam fakt nekde smeje s radiem v ruce :-/
0 x

Jardax

At si to uzije;)

Taky si casem jedno poridim, vypada to jako celkem slusny prehledovy spektrak...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to si radsi kup jaky koli televizni shitek za 10tis .. a konvertor s trychtyrem :) ...
0 x

Jardax

Dade_Marfi píše:to si radsi kup jaky koli televizni shitek za 10tis .. a konvertor s trychtyrem :) ...

Trychtyr je nouzovka, ta ubnt parabola bude IMHO tak akorat - je to smerovy, ale ne az tak ostre jako plnokrevny radio. A ten sw scan co ma ted ubnt je fakt docela povedenej. Spektrak to neni, ale jako prakticka nahrazka plne postacujici...
0 x

divizna

Příspěvekod divizna » 13 years ago

Procital jsem si celou diskuzi a je mi z toho blivno. Nechapu, jak se muze najit nekdo, koho prichod te HW sracky jmenem PBM10 muze tesit, a souhlasim, ze pokud se nekdo takovy najde, je to bud naprosta lama nebo zavistivy clovek, ktery se uz tesi, jak se do "VIP" pasma zatim castecne uzavreneho vyssi cenou spoju nacpe s cinskou srackou a jeste tam bude delat poradny brajgl.

A jeste vic je mi zle z i4wifi. Jejich prispevky na blogu jsou necim tak neuveritelne skodolibym a samolibym, ze to snad ani neni mozne. Pochopil bych, ze to tlaci kvuli prodeji, ale oni snad maji i radost z toho, ze se ta mrdka zacne vsude nasazovat ve velkem a pasmo pujde do haje. Dnesni prispevek s titulkem "Velkou vodu nezastavis" je posledni kapkou arogance a vysmechu.

Skoro mi prijde, jako by je za tohle cele platilo O2 nebo nekdo kdo ma zajem na likvidaci 10GHz pasma, protoze jinak si to nedovedu vysvetlit. Hlavne ten jejich vysmech vsem jejich zakaznikum, kteri je dostali tam, kde ted jsou. :evil:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to divizna to mas tezke, kdyz jsou zaslepeni penezma a tim padem touzi po co nejvetsim prodeji, je jim uplne jedno dopad "jejich" vyrobku na stav pasma a potazmo na stav siti v CR, je pro ne na prvnim miste vyvar kopy prachu ... a ver tomu, ze bude nasledovat neco jako "opustte zkuwene 10Ghz pasmo kde uz nic neprotlacite a kupte si nasi uzasnou novinku v 24Ghz ....." zase jen za ucelem co nejvetsiho vyvaru ...
0 x

Jardax

Ono se staci podivat, jake clanky se tam objevily v souvislosti s novou nabidkou - "Gaigerovym pocitacem". To se najednou hodi kazda ptakovina...
Kdyby se obchody rozlisovaly podobne jako tisk, tak tohle by byl ten nejpovlovejsi bulvar ;)
0 x

Neuro

Příspěvekod Neuro » 13 years ago

I4wifi si jako obchod nalepilo nálepku obchod pro bastlíře. Jestli je to záměr a spočítali si, že když proti sobě poštvou větší a menší ISP a postaví se na stranu menších, vynese to víc, netuším. Jejich business. Obchodů je dneska dost, nemusím nakupovat v obchodu pro bastlíře. Podpořili jinou skupinu a mě se smějí do xichtu, tak co bych si s nimi podával ruku .. kdyby to tak udělali všichni ISP, kterým se tohle počínání nelíbí (pochybuji, že je živí bastlíři s nákupem pár 5G bazmeků do roka), tak jim to dojít musí.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Ja uz I4 hodil pres palubu pred par lety :evil: kdyz jim holt par set tisic ode mne nevoni a chovali se tak jak se chovali tak at si skubnou jinde k tomu maj lepsi a profi pristup :wink: A sou cim dal horsi proste kecy kecy kecy a ze shopu kterej prodaval se snazil prodavat rozumny veci na wifiny se stali prodejci cehokoliv na cem se trhne :evil: a rpitom ani neumej do 69ti pocitat ....viz prispevej na jejich blogu od smouly :mrgreen:
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

..se teda taky přidejte :) Od I4 nekupuju už od r.2010, jenom vloni z nouze jedna objednávka za cca 5000,-
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

tom-tom píše:..se teda taky přidejte :) Od I4 nekupuju už od r.2010, jenom vloni z nouze jedna objednávka za cca 5000,-

Styd se takhle jim nechat vydelat :lol: :lol: :lol:
0 x