HoT píše:No tak ted sem z toho jelen....tak co vzit? Alcoma QAM verze je draha jak prase, summit je za 50mbit z moznosti software upgrade za asi 105kapriku a miracle vypada ze vsech nejlip. nejlepsi pomer cena vykon.
FAny1000 píše:Tak jsem koupil Summitd zatim 25 ,všem durazně doporučuji kupovat přimo u vyrobce ,cenu udělaji i na splatky a hlavně Vás zaškoli jak a co ,je to moje prvni destika co jsem na sit koupil tlacim tam 18-19 mbit a latence na 3 km s 30cm antenama je 1ms stabilne.Vlastni to ma i spektraky takze neni problem si sam naskenovat pasmo kde je co volne a nema to chybu a dokonce jsem mel problem s jejich aplikaci ktera to spravuje že se mi na asusEEE nezobrazovali tlacitka protoze to ma ten notes divny rozlišeni ,tak mě překvapili jak rychle to upravili dle mych potřeb ,druhy den jsem to měl v emailu) Takže ne reklama ale moje zkušenost super jsem naprosto spokojen že nemusím bastlit nějake dual nstreme a bat se ze to spadne mam profi spoj a klidny spani
) Hlavně jsem volal technikovi aby mi to zkouknul jestli je ten spoj v pohode na dalku absolutne zadny problem na dalku to shledl poradil co a jak jeste doladit a to vse zdarma.Navic kdyz to koupite u nich drží Vám i servisní spoj tzn. kdyby neco fakt umřelo stačí zavolat a dojet si pro náhradní spoj a to bylo hlavni rozhodnuti ,protoze kdyz se neco stane rad skocim do auta a jedu vse resit okamzite ,nehodlam v pripade problemu cekat na nejaky vyjezd firmy atd.
Tohle je má zkušenost spoj mám 3 neděle a každý ať si probere sám co je lepší.
Dade_Marfi píše:S mojim nazorem asi mnozi zde nebudou souhlasit ... ale zastavam nazor, ze jake koli vkladani desitkoveho spoje do ruky nezkusenemu uzivateli ... dokonce mu dovolit preladit spoj ... je vrazda desitkoveho pasma ............... tohle by mel delat clovek s praxi ... spektrakem a veskerym vybavenim .. ne clovek ktery ma sice nejakeho "technika" na telefonu .. ale defakto vubec nevi co dela ......
Takze vychytavky stylu "ono to ma 'spektrak' v sobe" .... "ja to muzu pohodlne ladit z tepleho kancliku" .......... to nevidim moc rad.
Dade_Marfi píše:S mojim nazorem asi mnozi zde nebudou souhlasit ... ale zastavam nazor, ze jake koli vkladani desitkoveho spoje do ruky nezkusenemu uzivateli ... dokonce mu dovolit preladit spoj ... je vrazda desitkoveho pasma ............... tohle by mel delat clovek s praxi ... spektrakem a veskerym vybavenim .. ne clovek ktery ma sice nejakeho "technika" na telefonu .. ale defakto vubec nevi co dela ......
Takze vychytavky stylu "ono to ma 'spektrak' v sobe" .... "ja to muzu pohodlne ladit z tepleho kancliku" .......... to nevidim moc rad.