zdravim
muze mi nekdo potvrdit problemy u AP- Zcomax-WA2204A, CC&C: WA-2204A, CC&C: WA-2204B, versus Playstation 3
po pripojeni na bezdrat nefunguje net
konfigurace :
na strese RBxxx client v rezimu router+masquerade+DHCP, kabelem do zminenych AP ty v rezimu bridge (domaci bezdratovka) na bezdratu pripojeny funkcni notebooky a kupodivu nefunkcni PS3
po vymene za TP-Link vse funkcni
ma nekdo podobnou zkusenost ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nefunkcni net na PS3
stejne nastaveni jako ty - akorat domaci bezdratovka WRT311 a voip telefon siemens se nepripoji (po kabelu) po vymene za WELL vse funkcni
0 x
Mel jsem podobnou zkusenost. Zcomax s firmwarem straightcore. Nechodilo to se zabezpecenim. Po aktualizaci fw v PS3 se to rozjelo. Ale stejne s tim byli nejake problemy.
0 x
mám stejnou konfiguraci a stejný problém
Zcomax WA-2204A-TX FW v1.4.6.P v1.4.7.P nastaven jako Gateway (NAT), notebook, satelit a PC připojeno a nepozoruji žádný problém.
na PS3 nejede (jak přes WIFI tak přes LAN) PSstore a přihlášení do něj + nešel system update (ostatní na PS3 kupodivu jede, tj WEB, audio, video streaming) , pokud připojím PS3 napřímo ( bez routeru), tak to jede.
PS3 updatován na verzi s PSVITA.
na ZCOMAX nemám žádné filtrování, jen DHCP server
na WAN mám IP z DHCP 10.8.10.x
router na LAN jako DHCP server přiděluje 192.168.1.100 - 200
zkoušel jsem na routeru i vypnout Wifi a nechat jen LAN + WAN a bez úspěchu
nevím co s tím
Zcomax WA-2204A-TX FW v1.4.6.P v1.4.7.P nastaven jako Gateway (NAT), notebook, satelit a PC připojeno a nepozoruji žádný problém.
na PS3 nejede (jak přes WIFI tak přes LAN) PSstore a přihlášení do něj + nešel system update (ostatní na PS3 kupodivu jede, tj WEB, audio, video streaming) , pokud připojím PS3 napřímo ( bez routeru), tak to jede.
PS3 updatován na verzi s PSVITA.
na ZCOMAX nemám žádné filtrování, jen DHCP server
na WAN mám IP z DHCP 10.8.10.x
router na LAN jako DHCP server přiděluje 192.168.1.100 - 200
zkoušel jsem na routeru i vypnout Wifi a nechat jen LAN + WAN a bez úspěchu
nevím co s tím
Naposledy upravil(a) jirkaB2 dne 24 Dec 2011 11:57, celkem upraveno 1 x.
0 x
Koupit jinej router a tuhle srágoru hodit po psovi. Prodali jsme toho hromadu a cca 40% se muselo vyměnit v záruce, dalších 20% zdechlo po záruce.
0 x
Repkins píše:Koupit jinej router a tuhle srágoru hodit po psovi. Prodali jsme toho hromadu a cca 40% se muselo vyměnit v záruce, dalších 20% zdechlo po záruce.
A kupodivu u klientu to bezi jako prijimaci radia i vice let

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
díky za info, asi budu muset koupit jinej router
na PS3 při přihlašování do PSN to zůstane viset na Signing in... Please wait.
poslední update PS3 má nyní nově hlášku "if it is taking a long time to sign in, check your network connection"
takže něco se sítí.
PS: laboroval jsem i s velikostí MTU a udělal i tovární reset a s PS3 to prostě nejde.
ještě nevím k čemu je na routeru položka "set TTL value" (1-128) mám na 1.
na PS3 při přihlašování do PSN to zůstane viset na Signing in... Please wait.
poslední update PS3 má nyní nově hlášku "if it is taking a long time to sign in, check your network connection"
takže něco se sítí.
PS: laboroval jsem i s velikostí MTU a udělal i tovární reset a s PS3 to prostě nejde.
ještě nevím k čemu je na routeru položka "set TTL value" (1-128) mám na 1.
0 x
Jako přijímač to povětšinou běží bez problémů, jako kabelovej router to má problém s DNS forwardem a občas s připojením více klientů na wifi. A taky s připojením některých mobilů přes wifi. Stačilo dát TP link a vše šlape s vyšší rychlostí, kratší odezvou a lepším signálem. U některých kousků jsem našel nadmutý kondíky na vstupu napájení.
0 x
přesně, má to problém s DNS forwardem
zadal jsem DNS natvrdo do PS3 a jede to.
Primary DNS: 208-67-222-222
Secondary DNS: 208-67-220-220
0 x
jirkaB2 píše:přesně, má to problém s DNS forwardem
přesně tak, když si to lízne ip z dhcp tak net jede ale nejede playstation store, po nastavení ip natvrdo jede vše jak má...vyzkoušeno u pár kliošů
0 x
-
Ahoj mam problem s ps3.Nemohu zahrat skoro s zadnym uživatelem CR internet mi zkontrolovali běži o.k. PING sedrži od 13 do 40 to je vpohode,router v poho.U zahraničnich uživatelu nemam problem.Co s tim?Diky
0 x