❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

JRC-24EX MIMO

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
dagus

Re: JRC-24EX MIMO

Příspěvekod dagus » 13 years ago

midnight_man píše:ma niekto spoje s R52Hn?? v single aj v 2x2???.

+ otazka, chodi RB433 s DBii?? Pretoze R433 s XR5 napr nechodi.

Ano "chodí", mám konfiguraci 433 dbi f50 2xcm9 vejde se a chodí, ale mám stažený výkon, s plným se to rozpadalo(radio, tik jel furt), možná nedostatečný napájení když byl s xr5 problém. Citlivost má ale pěknou.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

To je zvláštní, když jsem dělal venku srovnávací testy několika karet, mimo jiné i XR5, tak mi na RB433AH z 12V gelovky jela.
Žeby po stránce napájení byl mezi 433 a 433AH tak markantní rozdíl, že obyčejná 433 XRku nerozdýchá?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ja mam na 300% overene ze:

RB433 funguje s XR5 len po stiahnuti vykonu na 0 (pripadne 1?2?) - akonahle zapnete kartu v default vykone RB sa reštartuje dookola.
RB433AH fungovalo na default asi týždeň, potom sa začala dookola rebootovať.

RB411 funguje s XR5 bez problémov :) Ktovie čím to je..už som sa na to viac krát pytal na mikrotik fore, no nebolo mi odpovedané.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 13 years ago

tom-tom píše:To je zvláštní, když jsem dělal venku srovnávací testy několika karet, mimo jiné i XR5, tak mi na RB433AH z 12V gelovky jela.
Žeby po stránce napájení byl mezi 433 a 433AH tak markantní rozdíl, že obyčejná 433 XRku nerozdýchá?

Mozná by stalo za to neplest si napet(V) s proudem(A). Ten RB z tech 12V stejne dela 3,3 nebo 1,8V. A pokud jsi to zkousel na gelovce, tak da kratkodobe proud 10tky Amper.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

pochopitelně, že ani s 48V zdrojem to nepojede, když nebude schopný dodávat potřebný proud. Taky jsem tu baterku nezmiňoval kvůli tomu, abych se pochválil, že mám novou gelovku, ale aby bylo jasné, čím jsem to živil :)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

vidim to na nedostatočne napajanie high power miniPCI kariet zo strany RB433 :) :) lebo RB411 s tym už problem nema.
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 13 years ago

Ptal jsem se jestli bude možné koupit pouze duplexní zářiče a JRC odepsalo:

Kód: Vybrat vše

Dobry den Okoun,
dekujeme, ze pouzivate nase anteny, a ze mate zajem upgradovat na 2X2 MIMO.
Upgrade kity pro starsi modely JRC anten se single zarici pripravujeme, pocitame, ze budou na trhu nekdy koncem dubna, ale spise v polovine kvetna.
Budou dostupne v bezne prodejni siti nasich distributoru a reselleru.
s pozdravem, Csaba Garai
Csaba Garai
Jirous - wifi antény
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

To je dobra zprava, skoda ze jdou spatne menit :-(
Akorat doufam, ze to nezabijou cenou.
0 x