❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

!!! EXCLUSIVE ACCESS POINT TRENDNET TEW-510AB ZEVNITŘ !!!

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
teo

!!! EXCLUSIVE ACCESS POINT TRENDNET TEW-510AB ZEVNITŘ !!!

Příspěvekod teo » 18 years ago

OBLÍBENÝ DVOURÁDIOVÝ ACCESS PONIT TRENDNET TEW-510 AB OBSOAHUJE VELMI BLÍZKOU TECHNOLOGII MIKROTIKU

FOTKY:

http://www.tecovice.net/TEW/

:roll:
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

teo píše:OBLÍBENÝ DVOURÁDIOVÝ ACCESS PONIT TRENDNET TEW-510 AB OBSOAHUJE VELMI BLÍZKOU TECHNOLOGII MIKROTIKU

FOTKY:

A cim ?
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 18 years ago

teo píše:OBLÍBENÝ DVOURÁDIOVÝ ACCESS PONIT TRENDNET TEW-510 AB OBSOAHUJE VELMI BLÍZKOU TECHNOLOGII MIKROTIKU

FOTKY:

Němělo to znít spíše "(ne)oblíbený dvourádiový. . . . . . . . . . Trendnet obsahuje velmi blízkou technologii jako Sparklan, Signamax"? To víme, i na první pohled je to stejná krabička jen v jiné barvě..
0 x

teo

Leeonek píše:
Němělo to znít spíše "(ne)oblíbený dvourádiový. . . . . . . . . . Trendnet obsahuje velmi blízkou technologii jako Sparklan, Signamax"? To víme, i na první pohled je to stejná krabička jen v jiné barvě..

:( tak nějak
0 x

teo

Leeonek píše:Němělo to znít spíše "(ne)oblíbený dvourádiový. . . . . . . . . . Trendnet obsahuje velmi blízkou technologii jako Sparklan, Signamax"? To víme, i na první pohled je to stejná krabička jen v jiné barvě..

S novým Fimrmwarem to nedělá prodlémy jak s továrním.
0 x

Leeonek

teo píše:S novým Fimrmwarem to nedělá prodlémy jak s továrním.

To je sice hezké ale je to nejlevnější 5Ghz zařízení dokonce se do té nejlevnější kombinace vlezli se dvěma rádiovými částmi!!! Tohle je zbytečné dál komentovat
0 x

Jarin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jarin » 18 years ago

Taky mám jeden kus :( a když potřebuji někdy restartovat z nějakého důvodu AP, tak je problém s připojením. TEW-510APB se připojí jedině až po rebootu. Taky mám problém s připojením dalšího zařízení, zkoušel jsem IP telefon a PC přes připojený switch, a jaksi nic, jen to jedno připojené PC si jelo v pohodě dál. Docela by mne zajímal ten nový firmware. Já tam mám 1.1.21 oficiální.
0 x

teo

Jarin píše:Taky mám jeden kus :( a když potřebuji někdy restartovat z nějakého důvodu AP, tak je problém s připojením. TEW-510APB se připojí jedině až po rebootu. Taky mám problém s připojením dalšího zařízení, zkoušel jsem IP telefon a PC přes připojený switch, a jaksi nic, jen to jedno připojené PC si jelo v pohodě dál. Docela by mne zajímal ten nový firmware. Já tam mám 1.1.21 oficiální.

Jo jo přesně tak! V klientu to připojí jen jedno zařízení za APéčkem. Proto sem toto zařízení spojil dva kusy v režimu Bridge kde proleze x zařízení.
S kombinaci s mikrotikem to taky dělalo paseku.
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

FOTKY:

Tak koukám že ty fotky jsem kua fotil já :lol: S tím jsem si teda užil svoje to vám povím. Spojit to proti mikrotiku se dalo jen tak že mikrotik byl station a Trendnet AP. Zařízení je to úplně na h...o scanovat sítě jde jedině v režimu AP - opravdu praktické :-) Navíc to začalo dělat to, že po nastartování se začal dokolečka restartovat. Nepomohl ani fw TONZE. Nic. Prostě na nic. Už jsem ho poslal zpět do ASPA na reklamaci.

Jsem zvědav jestli mi to uznají. Tak mě napadá že i do ASPA se dají vracet zboží do 14 dnů bez udání důvodu že? Jako v klasickém internet shopu?
0 x

teo

soucez píše:Jsem zvědav jestli mi to uznají. Tak mě napadá že i do ASPA se dají vracet zboží do 14 dnů bez udání důvodu že? Jako v klasickém internet shopu?

Ano přesně tak ale jestlis to kupoval na IČO nemáš nárok, stejně tak jestli jsi to poslal na klasickou reklamaci - opět smůla.

Beru z ASPY taky reklamaček bylo minimum při domluvě pošlou náhradní kus na zavolání a vadný kus jim pošleš zpět. Jinak měl sem s ASPOU problémy že mi poslali několikrát neúplnou objednívku nebo že přišla dvakrát a jedou až po týdnu. Ale z 90% nejsou problémy. :)
0 x

Leeonek

soucez píše:Jsem zvědav jestli mi to uznají. Tak mě napadá že i do ASPA se dají vracet zboží do 14 dnů bez udání důvodu že? Jako v klasickém internet shopu?

Počkej počkej, Aspa je inet obchod jako každý jiný, takže i pro ni platí že pokud nejsi spokojen a do 14 dní ho vrátíš, měli by ti vrátit prachy. Nevím v čem by měla být Aspa jiná jak jakýkoli internetový obchod
0 x

optinet

Příspěvekod optinet » 18 years ago

Leeonek píše:

Počkej počkej, Aspa je inet obchod jako každý jiný, takže i pro ni platí že pokud nejsi spokojen a do 14 dní ho vrátíš, měli by ti vrátit prachy. Nevím v čem by měla být Aspa jiná jak jakýkoli internetový obchod

jo to plati pokud jsi fyzicka osoba, pak jsi chraneny obcanskym zakonikem a muzes odstoupit do 14 dnu. jako firma ovsem nakupujes s obchodnim zakonikem a pak ta 14denni ochrana neplati.
0 x

teo

Leeonek píše:

Má pravdu ten optinet :wink:
0 x

Leeonek

to je ale v prd..i :)
0 x