Zdravim komu by jste daly přednost Summitu nebo ATH bylo by to na 10ce
jinak Summit ma v dubnu akci že při koupi spoje maji upgrade UNI jednotek na vyssí rychlost zdarma
ATH ma zase akci že při koupi 50Mb spoje je 100mb licence za 1kč
tak mám rozhodování
Co by Jste poradily vy ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SUmmit VS ATH
Podle mého názoru je JARNÍ DUBNOVÁ AKCE pouze pro SVD 11 tedy na 11 Ghz v Summit D.
0 x
V dubnu máme +akci:
- ve frekvenčním pásmu 11GHz sleva na maximální kapacitu jak v kanálu 40MHz jak v 56MHz viz příloha
- ve frekvenčním pásmu 10GHz NARROW 50Mbit/s za 52.000,- bez DPH
- při nákupu nového spoje zdarma upgrade na jednotky UNI z 10 Mbit na 20Mbit nebo z 20 Mbit na 40Mbit
V případě dotazu jsem Vám k dispozici
Citace z mailu
- ve frekvenčním pásmu 11GHz sleva na maximální kapacitu jak v kanálu 40MHz jak v 56MHz viz příloha
- při nákupu nového spoje zdarma upgrade na jednotky UNI z 10 Mbit na 20Mbit nebo z 20 Mbit na 40Mbit
Citace z mailu
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budes chtit IDU-ODU tak bych asi misto ATH volil KPE.
Pokud chces FullODU tak pak zalezi co te vyjde nejlepe a na jak dlouho ten spoj planujes. Jestli to nebude na vic jak 4 roky tak bych sel do Orcave Anyplication, jinak asi ten SUMMITD. Dalsi co pro tebe bude urcite taky podstatny je si napred udelat scan spektrakem aby jsi vedel jaky kanaly tam jsou volny. Treba orcave neumi vsechny kanaly.
Ono prakticky at dneska koupis cokoliv tak chybu neudelas a pojede ti to tak jak ma. Otazkou je rozvoj site do budoucna protoze 10GHz to nekonci a prijde cas ze budes potrebovat i jine pasma a stav kdy mas na siti od kazdeho vyrobce jeden spoj asi neni uplne idealni.
Jinak pokud se rozmyslis ciste jenom mezi ATH a SUMMITD tak asi ten SUMMITD...
Pokud chces FullODU tak pak zalezi co te vyjde nejlepe a na jak dlouho ten spoj planujes. Jestli to nebude na vic jak 4 roky tak bych sel do Orcave Anyplication, jinak asi ten SUMMITD. Dalsi co pro tebe bude urcite taky podstatny je si napred udelat scan spektrakem aby jsi vedel jaky kanaly tam jsou volny. Treba orcave neumi vsechny kanaly.
Ono prakticky at dneska koupis cokoliv tak chybu neudelas a pojede ti to tak jak ma. Otazkou je rozvoj site do budoucna protoze 10GHz to nekonci a prijde cas ze budes potrebovat i jine pasma a stav kdy mas na siti od kazdeho vyrobce jeden spoj asi neni uplne idealni.
Jinak pokud se rozmyslis ciste jenom mezi ATH a SUMMITD tak asi ten SUMMITD...
0 x
Rozhodne ATH. Ma ted lepsi citlivosti asynchronni hitless ACM umi 4. Kanal. Moznost uniku do jinych pasem maximalni rychlost 380Mbit, 2+0 option az do 750Mbit, mikrovlny do vsech pasem. Vysoka pravdepodobnost kopatiility s CEPT po roce 2015.
0 x
shooter píše:V dubnu máme +akci:
Citace z mailu
Hoď sem prosím cenu z přílohy k té 11ce :) Jarní akce na maximální kapacity, kliknu a vidím technické specifikace, to miluju :)
0 x
Mno snad mě nikdo nenařkne ale defakto každy kdo jim napise tak vám poslou toto
EDIT: tato přiloha je s akci
EDIT: tato přiloha je s akci
- Přílohy
-
- sdv11axce.JPG (27.74 KiB) Zobrazeno 1850 x
-
- sdv11.JPG (61.39 KiB) Zobrazeno 1850 x
0 x
Je pravda že přístup z strany ATH se mi jeví lepší a i ceny u ATH vycházejí lépe 100Mbit spoj s možnosti upgrade na 180Mbit a 2x90cm anténou na vzdálenost 14km cena 120 tis s DPH
Přitom mě netrápí jestli IDU nebo fullODU
zapoměl jsem dodat že upgrade na tech 180Mb stojí 5200 kulatejch
Přitom mě netrápí jestli IDU nebo fullODU
zapoměl jsem dodat že upgrade na tech 180Mb stojí 5200 kulatejch
Naposledy upravil(a) shooter dne 07 Apr 2012 18:12, celkem upraveno 1 x.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Insider píše:Vysoka pravdepodobnost kopatiility s CEPT po roce 2015.
co furt vsichni mate s tim rokem 2015 ??
0 x