❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Anyplication a velmi nízké ceny za pronájem spojů

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
David2006

Re: Anyplication a velmi nízké ceny za pronájem spojů

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

To zní dobře, prostě někde koupit antény a valíme. Sice pořád je to pro mě info z druhé ruky a nerad bych cokoliv mimo paušálu ze stránek platil, ale prostě přijde mi to rozumné a cenově dostupné. Ještě tedy jak je to v případě poškození či krádeže jak jsem psal, ale asi je to výhodné i když bych zato musel ručit (třebas ale pojistku v tom mají započítánu). Tedy ta služba vlastní výměny když si nonstop dojedu není započítána? A je tam tedy ve smlouvě asi i naceněna vlastní cena za jednotky pro ten případ poškození atd. :roll: .

Uvidíme kdo z ostatních dodavatelů se pochlapí s něčím podobným a jaké na takovouto službu budou první reference (a faktury:) ).
0 x

cz_ranger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cz_ranger » 13 years ago

Tech 8 Alcomich 120tek co se mi tu vali zacina vypadat cim dal tim zajimavejc ;-)
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

Tak jsem si tam volal a v cene neni zadne pojisteni, to si prej musim resit sam a ani zadna zdarma oprava po blesku apod.
Navic se velmi divili ze o teto akci vim, ze to zacnou prodavam az pristi tyden :-)

Ahoj Lada
0 x

Ladik

Tak anteny 65cm arkivator koupim v ipmedii a jsem o cca 2000,-/ks levnejsi nez u nich. :-)
A pak hura do pronajmu.

Ahoj Lada
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 13 years ago

to ladik:
to te zklamu protoze na IPmedii to maji bez ozarovace a radomu kterej musis dokoupit takze vychazeji cca nastejno a nebo mas na IPmedii lepsi ceny nez ja :-)
0 x

Ladik

Aha :-)
0 x

10kabel

Příspěvekod 10kabel » 13 years ago

Summit Development jede nyní také na splátky možná to není tak zajímavé, ale zaplatíte si DPH ze spoje rozpočítáte splátky a fungujete. Platit se dá v podstatě cokoliv max 24 měsíců tam je již navýšení 10%. Jenže při cenách které mají a výběru jakéhokoliv spoje je to lepší než nabídka Orcave. Podpora je full takže žádný problém.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 13 years ago

Chceš říct, že od summitu se dá cokoli teď koupit na splátky na dva roky bez navýšení ? to by bylo taky dost zajímavé.
0 x

PeterSwah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PeterSwah » 13 years ago

10kabel píše:Summit Development jede nyní také na splátky možná to není tak zajímavé, ale zaplatíte si DPH ze spoje rozpočítáte splátky a fungujete. Platit se dá v podstatě cokoliv max 24 měsíců tam je již navýšení 10%. Jenže při cenách které mají a výběru jakéhokoliv spoje je to lepší než nabídka Orcave. Podpora je full takže žádný problém.

Jestli Summit umí jakékoliv pásmo od 7 do 38 GHz, 360Mbps, se 6ti GEth porty za 1.990,-Kč na měsíc s možností kdykoliv po prvních 12ti měsících vrátit, tak bych si na to vzal první řadu... :wink:
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

Jen pro zajímavost k tématu. Informoval jsem se, na kolik by bylo potřeba pojistit nabízený spoj Orcave 1S10 / 50Mbps pro případ krádeže/poškození bleskem. V Anyplication si jej cení dle vyjádření na cca. 60 tis. Kč.
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 13 years ago

Možná taková myšlenka. Jak je vyřešené když anyplication krachne. To jako ze dne na den ke me někdo přijde a odmontuje spoje, nebo řekne tak jsem noví pánove takže ceny dvojnásob.

Ja jenom ze jejich ceny za pronajmy jsou fakt nizke a kdyz se jim to rozjede po cele CR tak jim to taky muze prerust pres hlavu. PRotoze ta prvotni investice bude dost velika. Tak byc ji pak byli schopny splacet
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

mě by třeba zajímalo co se stane když budu chtít větší rychlost pojítka. Maji tam 1S10 na 100MBit a taky 1S10 na 175Mbit. Když si pronajmu 100Mbit a koupim si do něj licenci... jak to bude dál :-D
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 13 years ago

V neděli jsme objevili stránky, v pondělí volali a v úterý montovali.
Dalo by se to stihnout i během jednoho dne, vše mají skladem, na nic se nečeká.
Papírování na deset minut.
0 x

10kabel

Příspěvekod 10kabel » 13 years ago

K summitu za cca 4500 Kč / měsíc za 24 měsíců je spoj náš a nemusím se hrozit co se stane když cokoliv. Spoj je za tyto peníze na 310 nebo 350 Mbit. Za 1900 Kč na tu samou dobu dostanu to samé co od Vás a spoj je nový a se zárukou. Kdo má zájem o info napište si nebo zavolejte do Summitu a oni Vám to pošlou nebo řeknou rovnou. Ceny v podstatě vychází podobně. Pro nás je důležité, že to dostaneme na splátky na rozumnou dobu za rozumnou cenu.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

to ti nějak nevychází ne?

na splátky to je za 2 roky 108.000,-
pronájem na 2 roky stojí 45.600,-

to je to "v podstaně stejný"?

pochybuju že u summitu dostanu za 4500/měsíčně 300+MBit spoj. To asi fakt ne.
0 x