❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problém medzi AP SENAO a klientami PLANET

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
biba

Problém medzi AP SENAO a klientami PLANET

Příspěvekod biba » 19 years ago

Poskytujem WIFI internet ako AP mám použité SENAO SL2611CB3.
Problém nastal,ked som pripojil 17 klienta. Pingy pri priamej vyditelnosti od klianta na SENAO sa pohybovali od 800 až 2300. Skúšal som menit všetko. Problém sa nevyriešil. Zistil som,že to začalo robit aj u dalších. Ked resetujem SENAO,tak to nabehne, ale asi za 30 min robi to iste.
Prosím poradte už som zúfalý
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 19 years ago

biba píše:Poskytujem WIFI internet ako AP mám použité SENAO SL2611CB3.
Problém nastal,ked som pripojil 17 klienta. Pingy pri priamej vyditelnosti od klianta na SENAO sa pohybovali od 800 až 2300. Skúšal som menit všetko. Problém sa nevyriešil. Zistil som,že to začalo robit aj u dalších. Ked resetujem SENAO,tak to nabehne, ale asi za 30 min robi to iste.
Prosím poradte už som zúfalý

Problém je v SENAU... vyměň ho za něco jiného... Třeba RB532A + CM9 :D
0 x

maco-lv

Příspěvekod maco-lv » 14 years ago

mam to iste AP chcem sa informovat ci sa da pouzit ako Client vo firme kde som ho kupoval mi povedali za Ano ale ja som nikde nenasiel nastavenie.
Dakujem
0 x