Ahoj, jakou zkušenost máte se sektory interline? http://wifi.aspa.cz/antena-interline-se ... hz-z53358/
Jeden sem nasazoval a byl plně nefunkční útlum proti 19dbi elbox anténě bylo 20dbi, doufám že to není standartní vlastnost. Máte je někdo nasazené?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sektor interline
nemam , ten lalok kreslilo dite ve skolce, ne ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
obecně všechno od interline stojí tak nějak za houby.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Pár let jsem je používal a kolem stovky kusů jsem nasadil s Mikrotikem. Jeden mi kdesi v Jeseníkách orientačně na PSV měřil Jirous. Řekněme že kolem 1.6-1.8 to i mělo. Jinak je to řešení z doby před 2x2 MIMO , ale zkušenosti převážně kladné v testu se dalo obstojně na default výkon připojit i z víc jak 8km proti jejich deskovce zvané 23dBi (ale to se dá skoro se vším v defaultu).
0 x
Není špatný, patří k tomu lepšímu, co je na trhu. Po stránce vyzařováku průměr, zisk lepší průměr, provozní vlastnosti Ok, neteče do toho, nezlobilo to nikde. Ale má konkurenci v podobě zdařilých napodobenin a dalších epigonů.
0 x
Pokud nekdo chce mam jednu vertikal na prodej je uplne nova jezdi dobre mam dalsi dve nasazene, ale nahradil jsem to necim jinym.
0 x
Dobře,
zaměřil jsem se na duální sektory od cyberbajt, objednám kousek na odzkoušení kvality zpracování a parametrů. Doufám, že nezklame. Vydím v tom minimálně budoucnost, že tam max pustím nv2 mimo a nemusím nic nasazovat dál. Na interline "kašlu". Podle diskuzí by to mělo chodit, kterej je lepší 120° nebo 90° myslím, že s jedním byli horší pramertry.
zaměřil jsem se na duální sektory od cyberbajt, objednám kousek na odzkoušení kvality zpracování a parametrů. Doufám, že nezklame. Vydím v tom minimálně budoucnost, že tam max pustím nv2 mimo a nemusím nic nasazovat dál. Na interline "kašlu". Podle diskuzí by to mělo chodit, kterej je lepší 120° nebo 90° myslím, že s jedním byli horší pramertry.
0 x
Kdybys trosku pohledal, tak zjistis ze tu reference jsou na ty cyberbajty. vesmes spokojenost s nema...
dagus píše:Dobře,
0 x
Jan Ptáček
net.work píše:Kdybys trosku pohledal, tak zjistis ze tu reference jsou na ty cyberbajty. vesmes spokojenost s nema...dagus píše:Dobře,
Tak jednoho cybercatja mam, jak budu mit cestu do Kromerize, tak to necham po domluve u p. Stourace premerit:)
0 x
Super, doufám že potom zveřejníte parametry. Jeden jsem si objednal na omrknutí hlavně mechaniky. Parametry z měření pana Stourace by byli jen velmi milou třešničkou. Doufám, že moc nepohoří, zajímalo by mě třeba porovnání té 120tky proti 90tce.
0 x