❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problém s wifi routerem Zcomax 2204
- routerboardista
- antispam: Ano
AP Router
Proč nepoužíváte firmware AP Router ? V tomhle chrastítku běží dobře a ve StraightCore 311 (314) ještě líp.
0 x
Nic není v síti horšího, než vytočený znalec Linuxu. 
Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp

Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp
AP Router? o tom slysim poprvy
tech wrt 31X se mi tu vali dost s udajne nepletnym firmwarem (debil to mohl takhle zbastlit) , alternativu jsem zatim zadnou nenasel
posli link , dik
tech wrt 31X se mi tu vali dost s udajne nepletnym firmwarem (debil to mohl takhle zbastlit) , alternativu jsem zatim zadnou nenasel
posli link , dik
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Tak zrovna v utery me serval jeden klient ze co to mame se siti ze od soboty bud mu internet jde nekdy a nebo vubec. Jel jsem k nemu a kde byl problem POE 2204 a ktery jsme my ani nedodávali. Rekl jsem to klientovi a ten chce po mě nejaly lepsi wifi routers POE na 12 V ale nějak se nechytám v nabídce pokud ten klient nechce Cisco. Nevíte o nahrades POE a wifi ?
0 x
Jezis co resite. Dej mu tam POE zdroj pro wifi a pak za nej normalne domaci router taky se zdrojem !!!
Nejjednodussi reseni a 100 funkcni, vse ostatni je bud drahe (treba Cisco) nebo nanic jako WA2204 s POE pokud jedes bez POE jede dobre.
Nejjednodussi reseni a 100 funkcni, vse ostatni je bud drahe (treba Cisco) nebo nanic jako WA2204 s POE pokud jedes bez POE jede dobre.
0 x
Řeší se jen to že uživatel to ma v obývaku a chce co nejméně adapteru,co nejméně kabelu protože to tam nemá kam uklidit schovat.
0 x
To chapu, ale napajet RB a WAcko najednou jednim 12V nebo tim 9V co je u WAcka no potes koste.
0 x
Ladik píše:To chapu, ale napajet RB a WAcko najednou jednim 12V nebo tim 9V co je u WAcka no potes koste.
Jen technická poznámka: U WAčka nikdy 9V adaptéry nebyly. Staré kusy, co ještě nepodporovaly Poe, měly 7,5 V a novější kusy jsou dodávány s 12V adaptérem.
0 x
OK mas recht tech 7.5V tam je, spletl jsem se.
Ale i tak 12V na dve veci je dle mne malo navic pokud tam das treba 3Om jako POE napajeni tak je tam velky ubytek a zdroj dostava dost na frak.
Ale i tak 12V na dve veci je dle mne malo navic pokud tam das treba 3Om jako POE napajeni tak je tam velky ubytek a zdroj dostava dost na frak.
0 x
ted je otazka je li v te WA2204 dc-dc menic podobny jako byva ve switchi, ktery snese na vstupu i 24V a je li "POE port" primo propojen na vstupni konektor napajeni. Mam tusaka, ze k temhle fifinam byli dodavany adaptery se stridavym napetim a vevnitr ve fifine je jeste gretz mustek a kdovi co tam je za diody...pokud by se vsecky negativa vyloucily, muzes to nakrmit 18V adapterem a po tom se do RBcka uz patricna stava dovali.
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
U těch verzí co mě zlobí, tak fungujou tak, že pokud do nich přivedu napětí přes jacka, tak to dává štávu do WANu a LANu 1. A pokud to mám za mikrotikem třeba 493 tak tam musím dát rozbočovač, abych nepouštěl štávu do portu, který není POE. A ted mi zrovna volal jeden klient, že to musí už třeba každých 5 minut restartovat, aby se mohl připojit na net. Tak už za ním jedu a vezu TP-linka 

0 x