❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Tienenie na UBNT zariadenia

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
midnight_man

Tienenie na UBNT zariadenia

Příspěvekod midnight_man » 14 years ago

Zdravičko, ako mate odtienene UBNT zariadenia? Hlavne M5 sektory, NB a veľké NSM5...vyriešil to niekto z vás? Zariadenia sú na ohdadzovacích rahnách no aj tak sa vidia na -20db. diky
0 x

pfadmin
antispam: Ano

Příspěvekod pfadmin » 14 years ago

Ale to je přece jasné - dnem popelnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
0 x

midnight_man

http://i44.tinypic.com/oumyzb.jpg

toto je celkom good idea.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Vesměs nijak. Nemám NB M5 25dBi stíněné, ta parabolka je relativně hluboká a rvát někomu peníze za límec se mi nechce (navíc to tu sejně nikdo moc nedodává). Na NS M5 jsem si zkusil pár plechů účinnost to nějakou mělo a na některých sektorech to mám. Používám i antény s krytem a límcem na Rocket M5 od pana Šťourače a taky to něco pomůže. Ale v zásadě to už neřeším a kde budu potřebovat něco stabilnějšího nebo větší tok tak ať se o mě poperou výrobci vyšších pásem :D . Navíc se rýsuje drobnost jako 3x3 MIMO tak proč do toho víc investovat :wink: .
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Nejspolehliveji to odstinis, kdyz to hodis do popelnice a zavres :lol:

Ale ted vazne ... Byly tu pokusy s ruznymi plechy k UBNT zarizenim, ale je to vesmes opicarna.

Jedine reseni je Rocket + kvalitni antena DCOM, Stourac, ... To na AP a nejlepe UBNT Nanobridge pouzivat jako (smerovejsi) klienty a Nanostation se vubec vyhnout.

Kazdopadne hodne stesti :roll: :lol: 8)
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

midnight_man

všetko je to o cene.....
0 x