❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak přepnout modulaci u Alcomy MP90?

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Peyrak

Jak přepnout modulaci u Alcomy MP90?

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

Poraďte mi jak to přepnu na nižší modulaci, 3 roky to tu viselo a jelo bez všimnutí a teď nastal čas to přemístit a kvůli anténám 60/60 a vzdálenosti 3,5km to potřebuju přepnout na 8QAM, ale zatím jsem nepřišel na způsob jakým to udělat. Ten web co k tomu je se toho pojítka v podtatě netýká a přes ASD jsem na to nepřišel, ale asi jsem slepoň. Tak dík za nakopnutí
0 x

mvh
antispam: Ano

Příspěvekod mvh » 14 years ago

Koukam do ASD u MP90 a volba SET-TRANSMISSION_RATE nefacha, funguje az u MP91. Budes muset polozit dotaz primo Alcome.
Jinak si myslim, ze ti to v QAM16 pojede na 3,5km anteny 60/60 vpoho.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

rozdil MP90(88) a MP91 .. radio rozdil zadny .. eth portove ano ... takze t-rate spis bude o verzi FW, tedy nejlepe provest upg :) fw jsou na alcoma webu volne .. je to exe co samo resi vse, ale doporucuju delat to lokalne (po eth kablu) a nejlepe bez beziciho trafiku ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education