❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Servis Konwes

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
jacobXXX

Servis Konwes

Příspěvekod jacobXXX » 14 years ago

Dobrý den,
nevíte o někom kdo dnes servisuje KNV34, odlaďuje se nám VF část a díky tomu se rozpadá spoj.
Díky za případné tipy.....
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Nechci rejpat, ale nebyl by lepsi upgrade, napriklad na leasing ci kratkodobej uver ? Dnesni, moderni pojitka umi uz uplne neco jineho za velmi slusny prachy ... :roll:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

jacobXXX

Příspěvekod jacobXXX » 14 years ago

Leží mi tady na dílně a myslím že je škoda to nevyužít, napřídklad ve městě s absolutně zarušenym 5Ghz pásmem :idea: .... prosím o odpovědi k tématu né žádné rady apod :lol: :lol: ... děkuji
0 x

Jardax
antispam: Ano

Příspěvekod Jardax » 14 years ago

lwq píše:Nechci rejpat, ale nebyl by lepsi upgrade, napriklad na leasing ci kratkodobej uver ? Dnesni, moderni pojitka umi uz uplne neco jineho za velmi slusny prachy ... :roll:

Blahopreji, vsadil jsem se sam se sebou, ze se urcite behem dne najde pitomec, ktery napise neco takoveho... aneb odpovime na cokoliv na co se mne nezeptate.
Ja bych mohl vestit... :D :D :D
0 x