❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Alvarion ETH port

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Flegmosmoke

Alvarion ETH port

Příspěvekod Flegmosmoke » 14 years ago

Dobrý den, uměl by někdo opravit ethernetový port u Alvarionu? Jiné desky bych měl k dispozici.
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Flegmosmoke píše:Dobrý den, uměl by někdo opravit ethernetový port u Alvarionu? Jiné desky bych měl k dispozici.

Co tam je na traficko u ETH ? mas to rozdelany ?
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

Flegmosmoke

Jak myslíš trafíčko? Je použit originál PoE. Rozdělané všechno mám, ale nerozumím tomu :) Můžu poslat foto... Namontoval se do 20 m na stožár, udělal jsem špatně konektor a od té doby nefunguje ethernet.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

tak se ti nejspise dostalo napajeni do mist kde se posilaji data a neco odeslo, to doma asi neopravis.
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 14 years ago

Co to je za alvariona ?
0 x

Flegmosmoke

Vím že se dostalo napájení do míst kam nemělo :) Ty ethrnetové porty na nich běžně odcházli na špatně zeměných výložnících atd. Je to BreezeNet B100, nechce se mi to vyhodit. Fungovalo to docela pěkně.
0 x