❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Rozkřachlý ozařovač JRC 29

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
pfadmin
antispam: Ano

Rozkřachlý ozařovač JRC 29

Příspěvekod pfadmin » 14 years ago

Ahoj, hrozně nám zlobí tyto směrové antény, dali jsme to po víceméně pár měsících bez využití na dlouhé spoje, a jsou hrozně tupý, chovaj se jak 23ky panelky, dají se ty ozařovače sehnat? nebo opravit? Aby 29ka s límcem měla proti parabole na kilometr signál je na bočních lalocích jakž takž a na středu -70 a to ještě s ohulenou kartou, to fakt ne :( Bohužel je to u vícero kusů. Setkal jste se s tím někdo? Dělají to jak límcové extremy, tak klasické 29ky. U 24ek se takhle podělala jen jedna z šesti aspoň z extrémů, ty klasické 24ky sou na vyhození taky dost často, u 29tek sou v háji zatím všechny :( Prostě to šilhá jako prase a je to tupý jak já nevím co.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

ja mam 2 par24 starsi tupe jako prase, s 40cm maxlinkem mam o 12 db lepsi signal...
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

to nějak jako nechápu co tam může prasknout? zatím mám všechny JRCčka úplně v pohodě a řekl bych že i lepší než maxlinky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pfadmin

Příspěvekod pfadmin » 14 years ago

Prasknout ne, spíš zdeformovat a ta klasická JRC24 má na to náchylnýho něco vevnitř, co jsem slyšel. Každopádně nejde o ojedinělý jev, jak staré ty jirouse máš? Tady se bavíme o 3 - 5 let starých šunténách.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

já tak cca rok staré... tak asi tedy nějaký výrobní vada
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...