❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RADWIN 2000 C
RADWIN 2000 C
Zhanam RADWIN 2000 C zariadenie. Neviete kde sa da kupit? prehladal som web ale nikde som nenasiel ziadneho predajcu v okolitych statoch. Ma niekto nejake info kde by sa to dalo kupit?
0 x
Loni meli v Rabi prednasku o RADwinu http://www.datacom.cz tak se zkus optat jich.
Proc zrovna tenhle vyrobek?
Mame v siti radwin 1000 tak jestli je to neco podobnyho tak jsem schopen ti ten napad vymluvit
Zelezo je to pekny, ale na kratky vzdalenosti (do kilometru se to spoji na 48M a skutecnej trafic je 18M fullduplex se stabilni odezvou 6ms) a nesmi byt prilis zaruseno jinak se to neustale preladuje ve snaze najit volny kanal.
V dobach zacatku 5,4G to bylo luxusni pojitko.
Proc zrovna tenhle vyrobek?
Mame v siti radwin 1000 tak jestli je to neco podobnyho tak jsem schopen ti ten napad vymluvit

Zelezo je to pekny, ale na kratky vzdalenosti (do kilometru se to spoji na 48M a skutecnej trafic je 18M fullduplex se stabilni odezvou 6ms) a nesmi byt prilis zaruseno jinak se to neustale preladuje ve snaze najit volny kanal.
V dobach zacatku 5,4G to bylo luxusni pojitko.
0 x
aha, tak rozmyslal som o tomto zariadeni a proxim tsunami. potrebujem to na jeden spoj kde pojde 50Mb.
0 x
na 5G delat 50M je odvaha
uz jenom kvuli rustu. Jestli tam ted potrebujes 50M do roka to bude 100M.
Jestli te zaujal datasheet tak ty cisla jsou nerealny je to jako u marketingu ADSL (az 16M)

Jestli te zaujal datasheet tak ty cisla jsou nerealny je to jako u marketingu ADSL (az 16M)
0 x
tak u nas je 10ghz na prd pretoze max 7mhz kanal cize nema vyznam. rozmyslal som nad 18ghz ale este neviem
0 x
Neznam situaci s frekvencema na Slovensku, ale predpokladam ze 24GHz bude i u vas volny, pripadne holt nejaka ta licence, kolik u vas stoji 11GHz?
Cena RADwinu 1000 byla pred 5 lety cca 65 tis Kc coz taky neni malo a kdyz si "nejakou kacku" pridas tak mas profi spoj s vetsi kapacitou a hlavne klidnejsim spankem a kdyz uz 5G tak tam dej lacinejsi mikrotik a nejakou muziku s tim taky nadelas nez budes muset koupit neco dospelejsiho. Je to jenom o penezich
Cena RADwinu 1000 byla pred 5 lety cca 65 tis Kc coz taky neni malo a kdyz si "nejakou kacku" pridas tak mas profi spoj s vetsi kapacitou a hlavne klidnejsim spankem a kdyz uz 5G tak tam dej lacinejsi mikrotik a nejakou muziku s tim taky nadelas nez budes muset koupit neco dospelejsiho. Je to jenom o penezich

0 x
ved to, 24ghz neprichadza do uvahy z dôvodu ze je pouzitelne max do 2,4km a moj spoj je na 10 km, pozeral som uz na nieco. este si to necham prejst hlavou. Aj tak dakujem za pomoc 

0 x
oscar píše:aha, tak rozmyslal som o tomto zariadeni a proxim tsunami. potrebujem to na jeden spoj kde pojde 50Mb.
Tenhle konekt das s nstreme dualem a rb600 ... dnes teda uz rb 800 , zalezi ale na zaruseni prostredi , pokud je zaruseny tak si na petce uz moc neprdnes

0 x
mvh píše:10km tim si mel zacit, tak 11GHz by byla moje volba.
Súhlas. Alebo 13Ghz.
0 x