❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WiFi karta pro routerOS

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
jarda
Kontaktovat uživatele:

WiFi karta pro routerOS

Příspěvekod jarda » 19 years ago

Jakou kartu(PCI) byste doporučili na AP pro routerOS,aby ji sám a bez problémů detekoval a byla nejlevnější?Popř. kde koupit...Díky.
0 x

StoupaLutin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod StoupaLutin » 19 years ago

1) myslím si že vhodnost různých karet se tu už několikrát probírala
2) ...zkusím analogii: "Doporučte mi auto, které je bezprobémové, bezpečné a rychlé, ale at není drahé..." ... jde to vůbec tak nějak? :D :idea:
0 x

jarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jarda » 19 years ago

M2 stačí,když sem někdo plácne nějaký konkrétní typ který to 100% podporuje...značku apod.Prostě něco... :wink: :idea:
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 19 years ago

Došlo vám někdy někomu něco z cznet.cz? já už tam mám hóóódně dlouho objednané zboží a prd :)
0 x

Hejtmi

Příspěvekod Hejtmi » 19 years ago

Leeonek píše:Došlo vám někdy někomu něco z cznet.cz? já už tam mám hóóódně dlouho objednané zboží a prd :)

Z CZnetu toho už přišlo spousta, bohužel polovina byla špatně a druhá nekompletní :). Proto jsme od CZnetu upustili a HW objednáváme přes interního dodavatele :).
0 x
Hejtmi