❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Novy firmware UBNT 5.2
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novy firmware UBNT 5.2
to Ladik vem jiny prohlizec 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Ladik píše:No jo, ale chce to po me nastavit WDS peers.
Nevite co to je?
Nastavene tam nic nemam a jede to, ale pri zmene jak pises to chce doplnit to WDS peers.
Musíš nastavit režim Acess Point, ne Access Point WDS!
0 x
pcwifi píše:a skutecne je na vystupu pouze a jen onen 1db ?pokud jo a udela to i tebou zminenych 9km,tak je to exelentni...
Ano, jede to 60Mbps i když mám na obou stranách 1dB.
Teď to ale dočasně mám na 5dB. Když totiž nastavím méně, nepřipojí se mi ve stejném směru (odchylka necelý 1°) 12,5km vzdálený MK (802.11a) přesto, že by se teoreticky připojit měl. Na jeho výměnu se chystám zhruba do 14 dní.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
petr píše:Ladik píše:No jo, ale chce to po me nastavit WDS peers.
Nevite co to je?
Nastavene tam nic nemam a jede to, ale pri zmene jak pises to chce doplnit to WDS peers.
to mu pak ale neprojdou MACy

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Po zkusenostech nasazeni rocketM5, tak moje zkusenost je asi takova, antenaGain 0 , power na obou stranach 8db, signaly jsou kolem -80, po nastaveni 10dB signaly poskoci o vice jak 20dB na -55dB az -60dB. A kdyz to nastavim na kazde strane az na 27dB, signaly se uz tak nemeni, na nejakych -45dB az na -47dB. Z tohoto usuzuji ze si nase mile ubnt steluje vykony samo pokud na nich neni nastaveno minimum.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
petr píše:Ladik píše:No jo, ale chce to po me nastavit WDS peers.
Nevite co to je?
To je nesmysl nastavovat ciste AP bez WDS doted pred fw 5.2 to slo normalne, ted ikdyz jenom zmenim vykon to chce doplnit to WDS peers.

Ahoj Lada
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ladik píše:[
To je nesmysl nastavovat ciste AP bez WDS doted pred fw 5.2 to slo normalne, ted ikdyz jenom zmenim vykon to chce doplnit to WDS peers.zlaty Mikrotik
Ahoj Lada
Treba to nastavovat v nejakom normalnejsom browseri a nie v Opere alebo Google Chrome.
0 x