❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nanobridge
Re: Nanobridge
tak pokud by to pracovalo na stejne polarizaci, pouze jine frekvenci, tak by mel jit pouzit antenni slucovac, ne? potom by stacila pouze 1 antena... Pokud teda spravne chapu hapi ho nazor na fungovani MIMO...
0 x
Jan Ptáček
asdewq píše:naviazem na hapiho prispevok - za ucelom testu nepozeral niekto niekedy na tie duplexne ozarovace od jj? nesli by preskladat na 2x rovnaka polarizacia? ja sa do anten ako takych moc nevyznam a tak neviem co by to spravilo po stranke ostatnych parametrov - napriklad izolacia vstupov..
neskusal niekto kombinaciu rocket m5 + duplex antena od jirousa?
0 x
zlucovat by asi nebol to prave orechove...
mato1: mam tu jirousove24 duplexky aj 2 rockety chcem to testnut na cca 300m a potom na cca 4km len neviem kedy bude cas... ak sa podari dam info ako to dopadlo...
mato1: mam tu jirousove24 duplexky aj 2 rockety chcem to testnut na cca 300m a potom na cca 4km len neviem kedy bude cas... ak sa podari dam info ako to dopadlo...
0 x
asdewq píše:zlucovat by asi nebol to prave orechove...
veeelmi dobre by to bolo... cim skor

ideal porovnat nanobridge, rocket m5 + rocket dish antenami a rocket m5 + jirous duplex
0 x
net.work píše:tak pokud by to pracovalo na stejne polarizaci, pouze jine frekvenci, tak by mel jit pouzit antenni slucovac, ne? potom by stacila pouze 1 antena... Pokud teda spravne chapu hapi ho nazor na fungovani MIMO...
nene, jde o dva vstupy oddělený kdy pomáhaji oba najednou "rozluštit" signál ale když mám přece jedne vstup ve V a druhej v H... chápeš? Základní obrázek MIMO ukazuje komunikaci obou vysílacích antén s obouma přijímací i křížově což na jiný polarizaci asi moc nepujde. Možná to má i jinej smysl navíc ale na stole s pendrekama je přece polarizace fuk.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
tie 4km by zaujmali aj mna ,tiez mam zalusk na tie anteny ,daj vediet cim skorasdewq píše:zlucovat by asi nebol to prave orechove...

ma niekto nanobridge na 3-4 km? rychlost a ping ma zaujma
0 x
Nemůžu to sem nedat
urychlovač jaderných částic
Aspon že to není z Českého ani Slovenského fora

- Přílohy
-
- 09062010319.jpg
- (81.59 KiB) Staženo 873 x
0 x
mato1 píše:asdewq píše:naviazem na hapiho prispevok - za ucelom testu nepozeral niekto niekedy na tie duplexne ozarovace od jj? nesli by preskladat na 2x rovnaka polarizacia? ja sa do anten ako takych moc nevyznam a tak neviem co by to spravilo po stranke ostatnych parametrov - napriklad izolacia vstupov..
neskusal niekto kombinaciu rocket m5 + duplex antena od jirousa?
Načo?
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
honzam píše:Nemůžu to sem nedaturychlovač jaderných částic
![]()
Huuusty

0 x
honzam píše:Nemůžu to sem nedaturychlovač jaderných částic
![]()
KONEČNĚ!!

0 x
ááá už vím proč mi nejde jeden spoj 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Mato 1 píše:neskusal niekto kombinaciu rocket m5 + duplex antena od jirousa?
Jo.Testnul jsem to.Spoj 6km jedna strana chytá velké rušení z města=nepoužitelné.3dny testování různých konfigurací a kanálů=max. 14Mbit HD.

0 x
erotel píše:Mato 1 píše:neskusal niekto kombinaciu rocket m5 + duplex antena od jirousa?
Jo.Testnul jsem to.Spoj 6km jedna strana chytá velké rušení z města=nepoužitelné.3dny testování různých konfigurací a kanálů=max. 14Mbit HD.
zaujima ma rozdiel v kvalite ak porovnas klasicky rocket dish antenu a jirous duplex antenu
0 x
- stouracpetr
asi som blby, ale nevidim ja moc do tychto obrazkov... skuste mi to niekto prelozit do rozumnej reci 

0 x