❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

DWL2000AP+

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
karrak

DWL2000AP+

Příspěvekod karrak » 19 years ago

Zdravíčko všem
Mám D-Link DWL2000AP+, ale nějak se mu nechce fungovat - resp. bliká, svítí, ale nedostanu se na jeho konfiguraci ani WEB browserem a ani utilitkou a na stisk RESETu k dosažení továrního nastavení nereaguje - na tento pokyn se pouze normálně sresetuje. Dejte prosím někdo tipa co s tím. Díky. :roll:
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 19 years ago

Mno...ja bych to asi videl bud na spatny firm (byl flashovanej??) :roll: a nebo na nespravnou IP. (pingy na to AP jednou??)
0 x

karrak

Nooo flashovanej asi byl - podle mýho tohle je důvod proč to nemaká...

když se kouknu utilitkou tak mi ho jako zařízení vidí, ale problém je v tom, že MAC má 00-00-00-00-00 a IP po každém REFRESHi uplně jinou....
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

:roll: tak to je jasny...vyrob, sezen, uzmi (proste nekde sezen :) ) seriak a flashuj----- :twisted:
0 x

karrak

fajn - sem trochu mimo - ten seriak připojim do toho DWL kam ? port nikde nevidim ani kdyz ho rozeberu...
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Dlinky neznam (vnitrkem)... :roll: Snad Ti poradi nekdo s vetsich "IT Guru"... 8)
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

karrak píše:fajn - sem trochu mimo - ten seriak připojim do toho DWL kam ? port nikde nevidim ani kdyz ho rozeberu...

Dlink umi krasnou vec, stiskni reset a potom teprve pripoj napajeni, tim se vymze fw a zustane jenom zakladni loader. Pak ho najdes na defautni ipce, pres web nahrajes fullflash firmware a jedes.

Na co to chces pouzit ?
0 x

karrak

Našel jsem, vyzkoušel jsem a.............funguje. Jo - ehm - abych to neprodlužoval - tady je podrobnej návod jak na crashnutej dlink :D :D :D :idea: :idea: :

You can try the following crash recovery procedure:

- download the firmware onto your PC
- Assign a static IP Adress as 192.168.0.11 ; 255.255.255.0 to your LAN-connection
- press the reset button for 15 sec, then unplug the power cord - reset remains pressed
- after 10 sec plug in the power again - reset remains pressed
- after 5 sec release the reset button, the router will start again
- Open your browser and type in http://192.168.0.50
- The AP will ask for a new firmware now with a crash recovery page

Sometimes you have to repeat this procedure a few times until it works.
0 x

karrak

raven-il: no já ho dostal od znamýho, kterej si s tim asi nevedel rady a dal mi ho na součástky.... 8)

ale uz premejslim kam s nim - urcite se mi hodí :)
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

8) zase jedna nova zkusenost,co se hodi.. :)
0 x