❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Podivné chování WLAN karty na RB333

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Fang
Kontaktovat uživatele:

Podivné chování WLAN karty na RB333

Příspěvekod Fang » 15 years ago

Mám RB333 v kovovém case s CM9 kartou (AR5413) mám z toho udělané AP na testování (bridge mezi ether1 a wlan1, čistě indoor v místnosti, pendrek anténa) jenže se to chová nějak podivně, dosahuju poměrně malejch rychlostních hodnot kolem 200 - 500 KB/s . Kouknul sem teda do registration table a notes co na to mám píchlej je vpořádku linklej na 54/54 Mbps signál taky ok (aby taky ne na pár metrů). Zkoušel sem si s tim celkem hrát a problém zmizel jakmile sem dal pryč vrchní kovovej kryt kde je RBčko schovaný. V tu chvíli rychlost naskočíla na 2500 KB/s . Co se s tím dá dělat ? Předpokládám že se karta vlastním vysíláním ruší.
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 15 years ago

Stáhnout výkon na kartě.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

Fang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fang » 15 years ago

Zkusil jsem to až na 0 dBm sice se to trochu zlepšilo, ale stále to má opravu velké výkyvy , chvílema to jede bezproblému 2000 KB/s a pak to třeba 10 sekund jede jen 150 KB/s a někdy to klesá až k 50 KB/s .
PS: Notes normálně mám připojenj přes TP-Link TL-WA501G do úplně stejný sítě a u něho se nic takového nedějě. (při testech je vyplý)
0 x

level

Příspěvekod level » 15 years ago

jedna karta nemuze rusit sama sebe
prepni si antenna mode :a,b pokud nepomuze mas zrejme vadnej pigtail
0 x