❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dotazek ohledne PRISM 2.5 200mW

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Maxik
Kontaktovat uživatele:

dotazek ohledne PRISM 2.5 200mW

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

Ahoj mam tu 2ks prism minipci udajne 200mW se 2ma ulf konektory, v ros ale nejak nevidim volbu anteninho konektoru a kdyz jsem to zkousel tak na oba mam stejny signal a rekl bych ze by mel byt lepsi nez je sila signalu to same je tak na urovni do 10mW tak bud jsem neco prehlid nebo jsem zde od nekoho koupil odstreleny karty.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

nic jim neni, nikde se jaksi nepíše že neuměji regulovat výkon. Ten výběr co tam je je jenom typ karty takže když máš 200mW tak jí zvolíš ale výkon se prostě nehne.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Maxik
Kontaktovat uživatele:

takze by mely jet porad na max, to by venku nevadilo v byte asi ano. Co ty 2 anteni vystupy a nemoznost volby ?
0 x

pfadmin
antispam: Ano

Příspěvekod pfadmin » 16 years ago

Nemělo by to bejt spíš naopak? V bytě si klidně rakovinu ve své hlavě pěstuj, ale venku ti asi ostatní ulámou ruce a antény :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

vypozoroval jsem že líp funguje ta blíž k minipci stolu ale jinak by měly asi fugovat stejně, ten kdo zní tak ví že prismvětšinou balancoval mezi konektorama.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Maxik
Kontaktovat uživatele:

vsechny 2.4ky kolem jsou temito kartami takze vycnivat urcite nebudu :) Doma to samozrejme jen zkousim, jinak vykon wifin a vykon trebas mobilu je trochu jinde takze bych se zdravotnich rizik neobaval
0 x