❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VOUCHER ALCOMA
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
VOUCHER ALCOMA
Nazdar, mám k dispozici VOUCHER na 5% slevu z doporučené ceny na nákup spoje AL10D MP90 nebo AL10D ME90 nebo AL10F 155M nebo AL24F 300M nebo 1GE rozhraní. Přenechám za symbolickou cenu. Hodláte-li někdo pořídit v blízké budoucnosti ALCOMu, ozvěte se.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zdar .. hm 5% .. to je nic .. kdybys mel treba 25% to by byla jina to bych se dohodnul 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Dade_Marfi píše:zdar .. hm 5% .. to je nic .. kdybys mel treba 25% to by byla jina to bych se dohodnul :)
však ti ho nikdo netlačí :) myslím že pro spoustu lidí tady je to docela zajímavá částka ze 130kkč co stojí. To jsem ani nezmínil cenu AL24F :)
0 x
Leeonek píše:Dade_Marfi píše:zdar .. hm 5% .. to je nic .. kdybys mel treba 25% to by byla jina to bych se dohodnul
však ti ho nikdo netlačímyslím že pro spoustu lidí tady je to docela zajímavá částka ze 130kkč co stojí. To jsem ani nezmínil cenu AL24F
A když máš projekt za milion a něco, tak je to taky fajn.

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud to dobre chapu ... je tak on ma slevu na jeden spoj 5% ... a to jeste slevu z doporucene prodejni ceny ............ z toho pro mne plyne, ze je to celkem nezajimave ... sorry ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education