❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jake RB na PtP spoj ?

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Jake RB na PtP spoj ?

Příspěvekod Viktor Novotný » 17 years ago

Planuji nahradit spoje PtP co mam na cpx .. nejakymi RB .... predstava je .. udelat zarizeni s jednou radio kartou a jednim eth ... cele to mit v bridgi .. tudiz mit "pruhledny" spoj ........... jake RB pouzit aby to nebylo moc drahe ... ale aby to jelo dobre .... ??
Diky
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

zalezi co od toho ocekavas na p2p spoj je velmi dobry Alix nebo treba ty 433AH
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

Dade_Marfi píše:Planuji nahradit spoje PtP co mam na cpx .. nejakymi RB .... predstava je .. udelat zarizeni s jednou radio kartou a jednim eth ... cele to mit v bridgi .. tudiz mit "pruhledny" spoj ........... jake RB pouzit aby to nebylo moc drahe ... ale aby to jelo dobre .... ??
Diky

RB411 da s nstreme 30M/1M a stoji par korun :)
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

433ah jsem ted prave zacal davat na ap .... ale rikam si, kdyz na ptp vlastne potrebuji jen jednu kartu .... zda neni "skoda" davat ji tam nevyuzitou .. na tu 411AH jsem se dival ... je o neco levnejsi a podle vseho procak ma stejny jak 433ah ... jen ma jenom jedno misto na kartu .. coz by mohlo byt dobre ?? Jinak nstrem delat nechci ... jen obycejny bridge ...
0 x
- programming
- development
- education

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

Dade_Marfi píše:433ah jsem ted prave zacal davat na ap .... ale rikam si, kdyz na ptp vlastne potrebuji jen jednu kartu .... zda neni "skoda" davat ji tam nevyuzitou .. na tu 411AH jsem se dival ... je o neco levnejsi a podle vseho procak ma stejny jak 433ah ... jen ma jenom jedno misto na kartu .. coz by mohlo byt dobre ?? Jinak nstrem delat nechci ... jen obycejny bridge ...

Vsak i nstreme jde do obycejneho bridge :) Je to jenom plus 5Mbit zadarmo :) Nemyslel jsem nejaky nstreme dual ...
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to sooc - co ? jak to funguje s jednou kartou ?? :shock:
0 x
- programming
- development
- education

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 17 years ago

v MT to nazvali tiez Nstreme, ale v skutocnosti je to len FrameRelay, alebo FramePolicy, spaja ti packety do vacsich, cim sa setri pasmo na reziu (nereziuje sa tolko packetov) a stupa tym priepustnost na data.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk