❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Trango a propustnost

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Mickey

Trango a propustnost

Příspěvekod Mickey » 19 years ago

Dobry den.

Mam dotazek: pouziva tady nekdo Trango FOX?
Pokud ano, jake jste schopni dosahnout propustnosti pri vytizeni download na max a upload na max?
A take ZAROVEN download A upload na max?
Nedari se mi pres to uspesne procpat zaroven 2/2Mbit, tak badam, zda je to vubec teoreticky mozne.

Diky za informace.

Mickey
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 19 years ago

Mickey píše:Dobry den.

Mam dotazek: pouziva tady nekdo Trango FOX?
Pokud ano, jake jste schopni dosahnout propustnosti pri vytizeni download na max a upload na max?
A take ZAROVEN download A upload na max?
Nedari se mi pres to uspesne procpat zaroven 2/2Mbit, tak badam, zda je to vubec teoreticky mozne.

Diky za informace.

Mickey

Nikde není psané že je to je fullduplex, kdyby to bylo, určitě by to v manuálu zmínili, tzn. že víc z toho podle mě nedostaneš. 2MK proti sobě + CM9 jsou dneska lepší řešení než předražené trango, hlavně se s nima dá víc laborovat a vyjdou podstatně levnějc.
0 x

Mickey

Příspěvekod Mickey » 19 years ago

JJ ja se taky s nikym nehadam :-)
Jenom bych rad vedel zkusenosti nekoho, kdo to pouziva a pripadne kolik se pres to da procpat, thats all.
Treba, ze nekdo napise, procpal jsem tim jednosmerne 8Mbit, pri soucasnem zatizeni downu i upu se mi podarilo jenom 4/4 ;-)

Me se to totiz chova trochu zahadne a to tak, ze ktery ze smeru vytizim driv, ten jede dobre tech 2Mbit, ale ten druhy se "flaka".

Mickey
0 x

Karel Půček

Příspěvekod Karel Půček » 19 years ago

Souhlasím s Leeonkem. Asi by jsme se divili, kdyby jsme to rozdělali. Známý jednou rozdělal nějaké rádio a on tam MT 2.7....
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

Karel Půček píše:Souhlasím s Leeonkem. Asi by jsme se divili, kdyby jsme to rozdělali. Známý jednou rozdělal nějaké rádio a on tam MT 2.7....

My je pouzivame, on neni ani tak problem ve FOXce, ale v AP, to da max 4 Mbit /s (je fuk jestli je to 2/2 nebo 1/3 nebo 4 a nic)

Kazdopadne tedka vyjeli FOXky, ktere maji umet az 30 Mb/s a jsou vyrazne levnejsi. (cca 6000)

Na tech 30 Mega zatim ale neni AP :)

:edit jo a v tech starych strojich je motorolacky radio
0 x