Nevíte, kde nejlépe koupit několik ks antény Elboxrf TetraAnt 5 19 20 HV (MIMO)? Co jsem hledal, tak je nikdo nedováží a s nákupem v Polsku nemám zkušenost.
Případně hledám nějaký rozměrově podobný ekvivalent - je to pro instalci do místa dostupného pouze plošinou a kvůli servisu si nemůžu dovolit tam dát box s elektonikou.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kde koupit ElboXRF TetraAnt 5 19 20 HV
Kde koupit ElboXRF TetraAnt 5 19 20 HV
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Selič píše:Nevíte, kde nejlépe koupit několik ks antény Elboxrf TetraAnt 5 19 20 HV (MIMO)? Co jsem hledal, tak je nikdo nedováží a s nákupem v Polsku nemám zkušenost.
Případně hledám nějaký rozměrově podobný ekvivalent - je to pro instalci do místa dostupného pouze plošinou a kvůli servisu si nemůžu dovolit tam dát box s elektonikou.
Ty panelky jsou uplná sračka .. jeslti to nemáš na 100metrů tak bych být tebou raději koupil za stovku tady od někoho staré JRC24/24 extreme což jsou fakt kvalitní antény a do něj koupil přestavbu na mimo. A jeśtě na tom máš místo na radomu na reklamu
0 x
My máme nasazenejch hodně jednopolarizačních 20° a 10° a nějakej zásadní problém s nima nemáme. Dokonce máme i pár 10° MIMO verzí a taky OK. Ale na nový AP postupně nasazujeme pouze Radianty od p. Šťourače. Ted mě tak napadlo, že se dá Radiant koupit s RSMA konektorama, tak si z tý škatule vytáhnout koaxy dle libosti a na konec aktivní prvek. Případně obdobu od RF přímo s N konektorama.
0 x
No z těch JRC by se p...i památkáři.
Je to v malém výklenku zakrytém plexisklem. Teď je tam jednopolarizační Elboxrf 19 a jede to 160Mbit na 320m.
Outsiderova WAPka se tam nevejde s držákem, Alfíkův box se zase nevejde na výšku. Jediné co jsem našel je verze skaláru NN-60 pro nstreme dual.
Je to v malém výklenku zakrytém plexisklem. Teď je tam jednopolarizační Elboxrf 19 a jede to 160Mbit na 320m.
Outsiderova WAPka se tam nevejde s držákem, Alfíkův box se zase nevejde na výšku. Jediné co jsem našel je verze skaláru NN-60 pro nstreme dual.
0 x
My máme nasazenejch hodně jednopolarizačních 20° a 10° a nějakej zásadní problém s nima nemáme. Dokonce máme i pár 10° MIMO verzí a taky OK. Ale na nový AP postupně nasazujeme pouze Radianty od p. Šťourače. Ted mě tak napadlo, že se dá Radiant koupit s RSMA konektorama, tak si z tý škatule vytáhnout koaxy dle libosti a na konec aktivní prvek. Případně obdobu od RF přímo s N konektorama.
Jsou k tomu nějaké výkresy? Našel jsem jen foto prototypů a odhadem by tam pasovala 15dBi varianta.
0 x