❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

TP-Link 2,4GHz

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Bohus
Kontaktovat uživatele:

TP-Link 2,4GHz

Příspěvekod Bohus » 18 years ago

Dobry vecer. mam nasledujici problem. zakoupil jsem RB532A a k tomu RB 502 osadil jsem ho CM9 a mam nasledujici problem. V redukci RB502 mi nechodi CM9 a kdyz tam dam tplink http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=264
a zapnu ho jako AP, tak ho nevidi zadny klient a spoji se pouze s atherosem. nevite kde muze byt chyba? dekuji
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

v redukci RB502 nechodi TP-Link 2,4GHz, jjinak ja pouzivam R52 a CM9 v RB502 a zatim zadnej problem mi nenastal
0 x

Bohus
Kontaktovat uživatele:

tak to je fakt zvlastni. me to zase v 502 vubec nevidelo CM9 R52 jsem netestoval. Ten TP-link to vidi ale zase se to dela veci ktery jsem jeste nevidel :)
0 x

Bohus
Kontaktovat uživatele:

kazdopadne diky za info. cenim si toho.
0 x

Spreamer

Příspěvekod Spreamer » 18 years ago

Ja mám také rb532 + horní nástavbu a vše je osazeno CM10 a zcela bez problémů. V době, kdy jsem to dával do provozu, tak R52 nebyly:)
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 18 years ago

chcem sa spytat... tie tp linky nejdu len v 502 alebo ani v rb532 a priamo v ich minipci slotoch? cize ak by som mal rb532 a priamo v nej tplinky a v 502 rb52 slapalo by to?
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

jop to by slo....
0 x

SPCom

Příspěvekod SPCom » 17 years ago

Chtěl bych se zeptat zdali výše popsanou nefunkčnost odstranila nějaká z novějších verzi MK??
0 x

velkeprdy

Příspěvekod velkeprdy » 17 years ago

taky sem nezaznamenal ze by to nemelo jit
0 x

SPCom

Příspěvekod SPCom » 17 years ago

velkeprdy píše:taky sem nezaznamenal ze by to nemelo jit

Tož ja jsem zaznamenal bohužel jen to, že to nejde.. mám tam verzi 2.9.27.. to APcko mám na stožáru, kam mám přístup pouze jen pomocí plošiny:-( takže moc neupgraduju
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 17 years ago

ohladom funkcnosti v rb502, to ze to tm nejde nieje problem ros ale je to hw nekompatibilita... ked ti nejde o zaruku zober nozik a odskrabni 6sty pin od klucu na vrchnej strane karty a pojde to...btw niekde to tu uz bolo spominane.. ono totiz ta karta ma inak permanentne radio stiahnute na min vykon a s atherosom sa na to pripojis pre to ze je citlivejsi ako cokolvek ine a tak to vidi len ten...
0 x