❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AirCa8 PRO - proč svítí někdy WLAN led modře jindy orandžově
AirCa8 PRO - proč svítí někdy WLAN led modře jindy orandžově
AirCa8 PRO - proč svítí někdy WLAN led modře jindy orandžově?
0 x
Modře když je připojena na 230v oranžově když na 400v 

0 x
velkeprdy píše:Modře když je připojena na 230v oranžově když na 400v

ok a ve skutečnosti?
0 x
Modrá 5GHz, oranžová 2.4. 400V svítí všechny ledky 

0 x
to slysim prvne ze nekdo napaji ap sdruzenym napetim 400V to by bylo jiste poprve a naposledy pro AP pripadne adapter.
0 x
Pokuď vím tak oranžově v módu AP a modře v módu klient
0 x
Minulej týden jsem si s tím doma hrál, protože jsem potřeboval po pokoji wifinu. Když je přeplá do ap a v "a" tak svítí modře a když "b+g" tak oranžově. Možná že je to různy v jinym firmware.
0 x
Maxik píše:to slysim prvne ze nekdo napaji ap sdruzenym napetim 400V to by bylo jiste poprve a naposledy pro AP pripadne adapter.
Samozřejmě s tím sdruženým napětím to je sranda

0 x
á dotor "zoiberg" - jste skalní fanda Futuramy, že?
Dobrej seriál
Dobrej seriál
0 x
zoiberg píše:Minulej týden jsem si s tím doma hrál, protože jsem potřeboval po pokoji wifinu. Když je přeplá do ap a v "a" tak svítí modře a když "b+g" tak oranžově. Možná že je to různy v jinym firmware.
Jo je to ono

0 x
Maxik píše:to slysim prvne ze nekdo napaji ap sdruzenym napetim 400V to by bylo jiste poprve a naposledy pro AP pripadne adapter.
jooo váženej pane by si čuměl! mionulý týden sem dal jednomu klientovi na test nanostation5 a porad to nemoh rozjet , musel kvuli tomu delat zasuvku mnenil koncovky na kabelech a lital kolem toho dva dny a porad se mu ethernet nechtel spojit jen to pry "divne blika" no a v cem byl problem? za dva dn tam mel elektrikare.. 400v v 230v zasuvce!!! a to jako vazne.. tak natahnul prodluzku a i s puvodnim adapterek ktery zahadne prezil to jede jak vino.. a tobylo zaple celou noc!
0 x
teo píše:á dotor "zoiberg" - jste skalní fanda Futuramy, že?
Dobrej seriál
Lepší snad ani není
0 x
400v v 220v zasuvce si umim predstavit staci jen prehodit modry s dalsi fazi kdesi v krabici nebo rozvadeci ale to uz je hodne hruba chyba elektrikaru. Ze to prezil adapter se docela divim, pokud je spinany tak snad mozna, v kazdym pripade stesti.
0 x
zoiberg píše:teo píše:á dotor "zoiberg" - jste skalní fanda Futuramy, že?
Dobrej seriál
Lepší snad ani není
Je, ale všichni vědí jaký; viz žebříčer http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsich-200-serialu/.
No dlouhodobé celosvětové number one.
0 x