hol píše:jak to má napájení? Můžeme nechat pro poe alcomáckou chráněnou svorkovnici?
Jelikoz to má je SFP , tak to nemá POE napajení.Pouze DC přes dvoulinku.
hol píše:jak to má napájení? Můžeme nechat pro poe alcomáckou chráněnou svorkovnici?
locki píše:http://vanco.cz/vypocet/ já to počítám na 3km a je to na hraně, 5 km je podle mě moc, leda že by nepršelo spadne to při dešti 25 mm/h s tím že nedostupnost spoje cca 100 minut ročně což se mi zdá moc.
whef píše:Taky přemýšlím o tomhle rádiu, ale na tři kilometry a asi radši se zálohou v 18Ghz, líbí se mi ty nové kombinované antény. Škoda, že Erik nemá žádné kloudné rádio v 18Ghz možná bych spíše využij 18Ghz ve 110Mhz Xpicu, ale kromě SIAE zatím nikdo moc takové rádio nemá, nevím kdy bude mít ceragon novou verzi IP20C v létě slibovali na podzim. otázka jaký. No ta kapacita 80Ghz je lepší a ty dvě rádia do jedné antény jsou taky fain.
KoZLiCeK píše:hol píše:jak to má napájení? Můžeme nechat pro poe alcomáckou chráněnou svorkovnici?
hol píše:KoZLiCeK píše:hol píše:jak to má napájení? Můžeme nechat pro poe alcomáckou chráněnou svorkovnici?
na vancu píšou, že to má poe.
https://www.wifi-shop.cz/ericsson-mini- ... d=ericsson
V datasheetu to taky je. Reálně ho fakt nemá?
whef píše:Taky přemýšlím o tomhle rádiu, ale na tři kilometry a asi radši se zálohou v 18Ghz, líbí se mi ty nové kombinované antény. Škoda, že Erik nemá žádné kloudné rádio v 18Ghz možná bych spíše využij 18Ghz ve 110Mhz Xpicu, ale kromě SIAE zatím nikdo moc takové rádio nemá, nevím kdy bude mít ceragon novou verzi IP20C v létě slibovali na podzim. otázka jaký. No ta kapacita 80Ghz je lepší a ty dvě rádia do jedné antény jsou taky fain.
lukas píše:whef píše:Taky přemýšlím o tomhle rádiu, ale na tři kilometry a asi radši se zálohou v 18Ghz, líbí se mi ty nové kombinované antény. Škoda, že Erik nemá žádné kloudné rádio v 18Ghz možná bych spíše využij 18Ghz ve 110Mhz Xpicu, ale kromě SIAE zatím nikdo moc takové rádio nemá, nevím kdy bude mít ceragon novou verzi IP20C v létě slibovali na podzim. otázka jaký. No ta kapacita 80Ghz je lepší a ty dvě rádia do jedné antény jsou taky fain.
Ale má. Jmenuje se MINI-LINK 6363 a spolu s novými modemy umí i 112MHz kanál, 4096QAM a samozřejmě i 2+0 XPIC s L1 bondingem.
whef píše:Jo o tom minilinku vim. Ja chci 112Mhz Xpic v jedné jednotce se SFP+ v 18 Ghz je kloudne radio co umí cca 2Gbitlukas píše:whef píše:Taky přemýšlím o tomhle rádiu, ale na tři kilometry a asi radši se zálohou v 18Ghz, líbí se mi ty nové kombinované antény. Škoda, že Erik nemá žádné kloudné rádio v 18Ghz možná bych spíše využij 18Ghz ve 110Mhz Xpicu, ale kromě SIAE zatím nikdo moc takové rádio nemá, nevím kdy bude mít ceragon novou verzi IP20C v létě slibovali na podzim. otázka jaký. No ta kapacita 80Ghz je lepší a ty dvě rádia do jedné antény jsou taky fain.
Ale má. Jmenuje se MINI-LINK 6363 a spolu s novými modemy umí i 112MHz kanál, 4096QAM a samozřejmě i 2+0 XPIC s L1 bondingem.
lucas_evo píše:ma nekdo tento spoj na cca 5km? pada? funguje?
diky
whef píše:Jo o tom minilinku vim. Ja chci 112Mhz Xpic v jedné jednotce se SFP+ v 18 Ghz je kloudne radio co umí cca 2Gbit
dagus píše:A ted tu pohádku o cenách. Kolik by tak asi takovej spoj stál? Pokud připustíme, že to siae běží. Tak s cenou 2gbit siae se to rovnat nedá.