i4wifi začlo prodávat. Čili komu se s tím nechce dělat tak tady je komplet
http://www.i4wifi.cz/default.asp?cls=st ... kp080130=1
http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=57711
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
hotový Dual Nstreme spoj
-
k ničemu, to si raději každej postavi vlastni s idealnim poctem LAN portu, miniPCI karet apod. proste jak se u to hodi.
Inwifi uz tady s tou reklamou zacina bejt docela trapna.
0 x
belmorfeus píše:k ničemu, to si raději každej postavi vlastni s idealnim poctem LAN portu, miniPCI karet apod. proste jak se u to hodi.
já nejsem z i4wifi. Jen mě to přišlo emailem tak jsem to dal jako info sem
0 x
-
pokud to tak je tak jenom dobre pro tebe, protoze slibovat 70mbit propustnost je podle me silne nekorektni. Kazdej rozumnej ISP si tyto stroje radeji posklada sam.
0 x
belmorfeus píše:pokud to tak je tak jenom dobre pro tebe, protoze slibovat 70mbit propustnost je podle me silne nekorektni. Kazdej rozumnej ISP si tyto stroje radeji posklada sam.
A za dalsi uvadeji (cituji) "Díky technologii Dual N-Stream "
Ani nevi, jak se to jmenuje

0 x
no soude podle fotky a parametru, tak case je od emko case (pokud je tam jejich zdroj AC-DC 90W, tak ten mi dela problemy se zapinanim se - ostatne i jako jejich DC-DC zdroje - cili nebrat), deska je intel little valley (D201GLY) - nam funguji v pohode (s v2.9), nekteri ale tady na foru resili problemy s ethernetem.
jinak rychla kalkulace (pri kusove objednavce, ve vetsim mnozstvi jsou ceny jinde):
deska cca 1000,-
ram 512mb ddr2 230,-
case se zdrojem 2000,-
riser karta 140,-
redukce rb14 1200,-
2x cm9+rsma pigtail 1220,-
redukce ide-cf 260,-
cf 1gb 240,-
licence mk ros level4 750,-
pokud jsem nezapomel na nic, tak jsme na 7040,- bez DPH
takze poskladat si to sam je levnejsi a navic se tak nabizi prostor pro tvorivost/modifikovatelnost
(a to jsem opet pocital ceny pri nakupu 1ks, uz od mnozstvi 2ks jsou treba u emko case ceny jinde)
jinak rychla kalkulace (pri kusove objednavce, ve vetsim mnozstvi jsou ceny jinde):
deska cca 1000,-
ram 512mb ddr2 230,-
case se zdrojem 2000,-
riser karta 140,-
redukce rb14 1200,-
2x cm9+rsma pigtail 1220,-
redukce ide-cf 260,-
cf 1gb 240,-
licence mk ros level4 750,-
pokud jsem nezapomel na nic, tak jsme na 7040,- bez DPH
takze poskladat si to sam je levnejsi a navic se tak nabizi prostor pro tvorivost/modifikovatelnost

(a to jsem opet pocital ceny pri nakupu 1ks, uz od mnozstvi 2ks jsou treba u emko case ceny jinde)
0 x
i4 a jejich bastly forever.. zajmalo by mne jak to fakturujou protoze jestli jako celek tj jedno hotove zarizeni pak mne zajma co na to rekne ctu ktera to v pripade problemu bude take posuzovat jako jedno zarizeni ktere musi mit jedno cece.. zkousky na EMI a podobne.. taky by mne zajmalo jak to maji vyresene s vystupnim vykonem. protoze v mk jak je znamo lze i na obyc karte nastavit 30db a je z toho profi prasička.. samozrejme ze to presne 30db nevysila ale nad normu se to bez problemu dostane..
Dneska sem mel moznost mluvit s lidma od COI kteri se tu ve meste vyskytovali a bylo mi receno ze pokud to prodavaji jako hotovy spoj tak musi mit vsechny mereni a protokoly ktree jsou potreba.. ze neni pripustne odvolavat se na CE na kartach zdroji plechovce a podobne.. jedinou moznosti je prodavat to jako samostatne komponenty za ktere by si byl uzoivatel sam zodpovedny a ne jako spoj nebo jeho cast
Dneska sem mel moznost mluvit s lidma od COI kteri se tu ve meste vyskytovali a bylo mi receno ze pokud to prodavaji jako hotovy spoj tak musi mit vsechny mereni a protokoly ktree jsou potreba.. ze neni pripustne odvolavat se na CE na kartach zdroji plechovce a podobne.. jedinou moznosti je prodavat to jako samostatne komponenty za ktere by si byl uzoivatel sam zodpovedny a ne jako spoj nebo jeho cast
Naposledy upravil(a) velkeprdy dne 05 Feb 2008 12:17, celkem upraveno 1 x.
0 x
Levnejsi to asi nebude, protoze ja v tom mailu od i4wifi vidim tuto cenu "Cena za jednu stranu spoje bez antén jen 6 985,00 bez DPH"
nekdo tu psal neco kolem 7000 bez dane.... takze prakticky stejna cena a to nejsem z i4wifi
nekdo tu psal neco kolem 7000 bez dane.... takze prakticky stejna cena a to nejsem z i4wifi

0 x
admin sítě PLnet
aj_rade píše:Levnejsi to asi nebude, protoze ja v tom mailu od i4wifi vidim tuto cenu "Cena za jednu stranu spoje bez antén jen 6 985,00 bez DPH"
tak dobre, pokud si koupis obe strany spoje, tak nekolik kil usetris a levnejsi to pak bude (cca o 3~5 kil

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
i4wifi píše:Pokud objednáte obě jednotky a chcete aby se automaticky spojili na bezdrátové části, připište tuto informaci do poznámky objednávky.
A neměli by i zkonfigurovaná klientská AP pro můj přístupový bod? Můžu přímo objednat na klientovu adresu, v rámci podpory i4wifi to někdo od nich příjde namontovat a jsem zcela bez starostí.
i4wifi píše:512MB DDR2 paměť a 1 GB Flash paměť
Na logy a CALEu?
i4wifi píše:dual N stream
Co pořád všichni mají s tím Nstreme2.
i4wifi píše:
A kdyby použili lepší technologie a lepší měřič a hlavně to neměřili přímo na routeru, tak snad i více.
i4wifi píše:BONE201-NS 70 Mbps
Tak to už snad ani no comment.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
-
Ja co som skusal Nstreme2 tak ked mal dobru naladu tak dal nieco cez 40mbps ale 70 neviem neviem .
0 x
-
A nehovorim o tom ze sietovka na tejto doske s mk2,9x prenesie uploadom okolo 500kbps s mk3,0 to ide ok . Mne nepomohol ani new bios , ako tu niekto pisal ze biosom sa to da riesit , neviem mne to nepomohlo .
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
mashinepistole2 píše:Ja co som skusal Nstreme2 tak ked mal dobru naladu tak dal nieco cez 40mbps ale 70 neviem neviem .
čím?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
mashinepistole2 píše:Ja co som skusal Nstreme2 tak ked mal dobru naladu tak dal nieco cez 40mbps ale 70 neviem neviem .
i4wifi scita up+down , co jsi nameril ty? A v realu nebo na stole?
Na stole mi to dela v udp <45Mb FD , v tcp podle nalady 30-40Mb FD , na realne nasazani se pripravuju, mozna tento weekend, na 800m, postaveno na vlastnim reseni
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Dobry den,
dnesni test ukazal nasledujici vysledek:
1) testovano na stole (kancelar)
2) test je na UDP v jednom smeru
3) jde jen o to si pohrat s nastavenim
je to pro zajimavost testy v realu mezi bodem A.-B. vzdalenost cca 3km probehnou velice brzy.

dnesni test ukazal nasledujici vysledek:
1) testovano na stole (kancelar)
2) test je na UDP v jednom smeru
3) jde jen o to si pohrat s nastavenim
je to pro zajimavost testy v realu mezi bodem A.-B. vzdalenost cca 3km probehnou velice brzy.
0 x