Zdravím, nevíte někdo kde koupit napájecí konektor na SIKLU? Podle mě je to stejný jako na racom.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Konektor Siklu, kde seženu?
potřebuju jeden, ztratil jsem ho při instalaci. Když už to budu kupovat, vezmu 3-5, aby byly do foroty.
0 x
Vypada to jako bezna rozpojovaci svorkovnice, roztec muzu jen hadat. Trosku problem bude to madlo, to jsem jeste nevidel. Pomohla by lepsi fotka, na ktere by byl citelny napis z madla.
Podle loga je to od Phoenix contact, dostupne v kazdem obchode se soucastkami za cca 15Kc kus.
Podle loga je to od Phoenix contact, dostupne v kazdem obchode se soucastkami za cca 15Kc kus.
0 x
Je to blbě vidět, je tam něco jako S121, S1Z1, ale nenašel jsem to. Zkusim pak phoenix contacts web a prohledat to tam. Díky za nasměrování.
0 x
bez toho madla běžně v třeba v GME, má to rozteč 3,5mm, toto by mělo být ono
0 x
Tak jsem šahnul do šuplíku a našel jsem jich asi 6 ks . Podle mne je to stejne jak k Ray 2 tak i k Siklu .
Kdyby byly potřeba pošlu za balíček kafe
a poštovné
Kdyby byly potřeba pošlu za balíček kafe
0 x
-
Taky je mám (original siklu)
Koupil jsem je od VUMS Datacom se spojem.
Koupil jsem je od VUMS Datacom se spojem.
0 x
Diky moc za rady a vstricny pristup. Zkusim gme a pokud by to nebylo ok, rad se ozvu a nabidku vyuziju
0 x
Konektor z GME pasuje dobře. Ještě mi prosím poraďte +-, na origo konektoru je to napsané, na tom novém ne. Obrázek z manuálu siklu mi spíš zmátnul, než aby pomohl. Je tam totiž namalovanej konektor, co kouká ze siklu místo díry/zásuvky, která tam reálně je (viz obrázek). Takže to může být tak jak píšou nebo také opačně z pohledu konektoru, záleží na představivosti (možná jí mám zbytečně moc).
0 x
-
Tak jak je vyobrazeno
U+ je uprostřed a U- je z tohoto pohledu vpravo
zemnící vodič vlevo.
Original konektor to má takto vyraženo na sobě.
Jestli koukám zezadu (tam co stkám dráty) na konektor nebo do díry v siklu je jedno.
MZ
U+ je uprostřed a U- je z tohoto pohledu vpravo
zemnící vodič vlevo.
Original konektor to má takto vyraženo na sobě.
Jestli koukám zezadu (tam co stkám dráty) na konektor nebo do díry v siklu je jedno.
MZ
0 x