AC 2x2 2x20MHz nstreme

hapi píše:zdravím tragédy
AC 2x2 2x20MHz nstreme
hapi píše:zdravím tragédy
AC 2x2 2x20MHz nstreme
martinko píše:..zaujimal by ma kanal, vzdialenost, sken okolitych sieti ...a ta sirka kanala je 80Mhz? :-/
hapi píše:8km ptp spoj, bokem k městu, velký kvalitní antény, vše udělaný pro to aby se nemuselo dávat 10GHz pojítko. Vše top stav, top RBčka, top zaměření, top fresnelka. Žádný kompromis. Je to 40MHz aby to došlo i ubnt hračkářům. Já vím že ty jejich bazmeky ukazují 40MHz což je samozřejmě nesmysl, je to 2x20MHz. Máme 20MHz kanály a další se přidá sólo vedle.
80MHz se mi moc nezamlouvá a podle testů je velmi slabá efektivita proti tomu kolik je spojovací rychlost. Na tomto spoji to přidá sotva 100Mbit při 80MHz.
martinko píše:hapi píše:8km ptp spoj, bokem k městu, velký kvalitní antény, vše udělaný pro to aby se nemuselo dávat 10GHz pojítko. Vše top stav, top RBčka, top zaměření, top fresnelka. Žádný kompromis. Je to 40MHz aby to došlo i ubnt hračkářům. Já vím že ty jejich bazmeky ukazují 40MHz což je samozřejmě nesmysl, je to 2x20MHz. Máme 20MHz kanály a další se přidá sólo vedle.
80MHz se mi moc nezamlouvá a podle testů je velmi slabá efektivita proti tomu kolik je spojovací rychlost. Na tomto spoji to přidá sotva 100Mbit při 80MHz.
...v tom pripade veru pekny vysledok ...a predpokladam, ze aj kanal je nejaky legalny?
net.work píše:Hapi ale testovl TCP, ne UDP.
Vsadim se, ze pri TCP to bude stejne, nebo jeste i horsi...