Dobry den,
mame problem na jednom dome s clovekom kt. byva uplne hore a pri schvalovani montaze anteny a zariadenia na streche toho domu uviedol vsetkych hlasujucich do rozpakov s hlaskou ze ak chcu ublizit jemu a jeho detom nech nam to schvalia ale ze su potom zodpovedni za zdravie jeho deti. Samozrejme toto ovplyvnilo hlasovanie a to sa radsej odlozilo.
Potreboval by som poradit ako postupovat, co vsetko by sa dalo dolozit ako dokaz o tom ze zariadenia na neho nebudu mat vplyv a ze neohrozia zdravie nikoho z domu. Neexistuje nejaky certifikat alebo vyhlasenie. Ako to riesite vy, urcite ste sa s tym uz stretli.
Dakujem
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Wifi certifikat
Wifi certifikat
0 x
-
jj takovy jsou nejlepsi, bych vrazdil kdyz narazime na takovyho vola, nejlepsi je ze pak da detem telefon, kterej ma 10x vetsi vyzarovaci vykon na vcelku podobne frekvenci a ten si ty decka klidne davaji k uchu par centimetru od mozku.
Nehlede na to ze neuskodi vysvetlit ze veskerej vykon te anteny je smerovanej do urciteho smeru a ze to dolu proste nesviti, pod antenou je prece hluche misto ne ?
Takhle jim to vysvetlit.
Nehlede na to ze neuskodi vysvetlit ze veskerej vykon te anteny je smerovanej do urciteho smeru a ze to dolu proste nesviti, pod antenou je prece hluche misto ne ?
Takhle jim to vysvetlit.
0 x
belmorfeus píše:jj takovy jsou nejlepsi, bych vrazdil kdyz narazime na takovyho vola, nejlepsi je ze pak da detem telefon, kterej ma 10x vetsi vyzarovaci vykon na vcelku podobne frekvenci a ten si ty decka klidne davaji k uchu par centimetru od mozku.
Takhle jim to vysvetlit.
No pár centimetrů od mozku... horší je to pár centimentů tam dole v kapse v riflích.
Je obecně známé, že určitý radiový signál poškozuje reprodukci.
Pokud si pamatujete byli v 90tých letech medializované soudy vojenských pracovníků co dělaly s radiovou technikou, že mohli mít pouze holky atd.

Jak je to s WIFI nevím, každopádně já sem si tuto problematiku pojistil...
0 x
-
myslim ze ozarovani wifi ti moc nepomuze to je prilis maly vykon,mobil to uz je horsi kolik lidi to ma u ucha x hodin mesicne a nic jim neni a asi ani nebude, jo u radaru tam ty intenzity jsou trochu nekde jinde. Wifi je neskodna hracka pro deti a to u B,G i diky smesne sirce pasma a prekryvajicim se kanalum 

0 x
chalan píše:Dobry den,
mame problem na jednom dome s clovekom kt. byva uplne hore a pri schvalovani montaze anteny a zariadenia na streche toho domu uviedol vsetkych hlasujucich do rozpakov s hlaskou ze ak chcu ublizit jemu a jeho detom nech nam to schvalia ale ze su potom zodpovedni za zdravie jeho deti. Samozrejme toto ovplyvnilo hlasovanie a to sa radsej odlozilo.
Potreboval by som poradit ako postupovat, co vsetko by sa dalo dolozit ako dokaz o tom ze zariadenia na neho nebudu mat vplyv a ze neohrozia zdravie nikoho z domu. Neexistuje nejaky certifikat alebo vyhlasenie. Ako to riesite vy, urcite ste sa s tym uz stretli.
Dakujem
Kdysi jsem tohle resil na jednom baraku a povedlo se mi vydyndat z CTU papir, kde bylo napsano, ze kdyz to ma CEcka, splnuje to limity atd, tak je to nezavadne.
0 x
- hermanek.t
- Kontaktovat uživatele:
Soudruh Liška píše:Chtěli bychom s manželkou dcery. Jakou úrovní signálu a jak dlouho si mám ozařovat své žlázy, aby se nám 100% nenarodil kluk ?
vim ze to sem nepatri

0 x
Už to mam... zase byla chyba mezi klávesnici a pc
!

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:mobil to uz je horsi kolik lidi to ma u ucha x hodin mesicne a nic jim neni
A to je domněnka nebo fakt? Já osobně bych řekl, že mít u ucha mobil x hodin měsíčně už něco je.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!