❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nekupovat TL-WN560G

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
TOMIK

Nekupovat TL-WN560G

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

Horší kartu jsem nevyděl po 1 dni provozu odpadly konektory koukal jsem na tzo a dost spatně je to naletovaný oproti třeba cm9 nebo rb52 a s mk skoro vubec nemaká ... je to šmějd
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

tak to jsi mel asi smulu, ja mam orig. od TPlink a zatim spokojenost, pro pasmo 2,4GHZ staci.. no pokud na te karte nehodlas pripojovvat hodne lidi :)
0 x

TOMIK

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

riddle píše:tak to jsi mel asi smulu, ja mam orig. od TPlink a zatim spokojenost, pro pasmo 2,4GHZ staci.. no pokud na te karte nehodlas pripojovvat hodne lidi :)

me se nebyla schopna pripojit ani k ap co bylo 10 m od te karty plus ten konektor ... no jo no I4 asi zmenime dodavatele ... kde jsi koupil ty karty ty
0 x

klucnik

Příspěvekod klucnik » 18 years ago

myslím, že to není až tak hrozné a touto kartou, ale nesmím zapomínat, že karta jede jen na routerboardech na hlavní desce. V redukcích se tváří, že nemá žádný výkon.
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

Přesně tak.. na základní desce to jede OKi, jinak v Pente jich mají ještě dost :)
0 x

RAket

Příspěvekod RAket » 18 years ago

Pro správnou funkci v redukci je potřeba přelepit či jinak odizolovat 13. pin na kartě.
Je to 6.pin vpravo od zářezu. Potom už karta funguje ok i v redukci RB14 a na daughterboardu. :wink:
0 x

pin
antispam: Ano

Příspěvekod pin » 17 years ago

Používám tuto kartu jako AP 2.4g v RB. Jsem s ní maximálně spokojený. Klienti mají zařízení s Atherosem,Realtekem i TI. Zatím žádný problém. 8) ( TPlink z i4 )
0 x