❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Summit - přehřívaní

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
honzam

Re: Summit - přehřívaní

Příspěvekod honzam » 9 years ago

Větrák uvnitř summitu je. Někde jsem měl uloženou fotku. Najdu a vložím...
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 9 years ago

v noci jsem to kuchnul, je to qam100, větrák není, ale konektor fan na desce je, uvnitř to byla jedna velká pavučina, ale pavouka jsem nepotkal, vyčistil jsem to a zase složil, dnes zatím v poho ale je tu jen 30°C, včera, předevčirem tu bylo 36°C, je to na stožáru 1,5m nad glazovanou pálenou krytinou, pere na to od rána do večera
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 9 years ago

O tom větráku jsem to slyšel jak legendu od někoho z Wifishopu, dost jsem se tomu divil, protože větrák v uzavřeném prostoru je něco fakt pochybného..
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

honzam

Insider píše:O tom větráku jsem to slyšel jak legendu od někoho z Wifishopu, dost jsem se tomu divil, protože větrák v uzavřeném prostoru je něco fakt pochybného..

Je to divný, ale fakt mám někde fotku. Jakmile budu doma tak vložím...
Osobně jsem Summit zatím nekuchal
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 9 years ago

ta fotka byla někde tady, tuším že ji sem dával Viktor
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 9 years ago

To byla asi zrovna verze do klimatické komory :D
0 x

Laibir

Příspěvekod Laibir » 9 years ago

SDV 10 už týden teplota osciluje od 34° do 55° a zatím drží bez PL.
Ale musím to zaklepat, není všem dnům konec.
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 9 years ago

Dneska jsem odstavil RACOM 17GHz první verzi. Poslední týden vždy navečer, když šlo slunce přímo do paraboly klesala přenosová rychlost v jednom směru postupně až na 20Mbps a pak začal packetloss. Nekdřív jsem si myslel, že to dělá PoE, ale to by nebylo jen v jednom směru. Aspoň mě to donutilo dovařit na SITE optiku :)
0 x

honzam

Větrák, ovšem nevím jestli to nebyl něčí bastl. Třeba Viktor o tom něco bude vědět
Přílohy
Vetracek2.JPG
Vetracek1.JPG
0 x

HoT

Příspěvekod HoT » 9 years ago

Tak předpokládám, že pokud se chybovost projevuje i u druhého úplně nového spoje, tak je způsobena teplotou. V noci to šlape. Je to cca 1m nad hnědou plechovou střechou, takže teplota určitě vyšší, než na 25m vysokém sile, kde pofukuje. No letos nás to horku docela pěkně zkouší......btw nevíte někdo o nějakých miniklimatizačních jednotkách pro chlazení např Sarelu?
0 x
www.generalnet.cz