❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Summit Narrow se spojí jenom na 50Mbit

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
placek.milan

Re: Summit Narrow se spojí jenom na 50Mbit

Příspěvekod placek.milan » 10 years ago

Leeonek píše:
rouchi píše:Ahoj, tak jsem otočil polarizace, nastaven kanál na 1CH a 7CH (horizontální) podle scanu byli čisté... každopádně SNR je pořád jenom -18 ale spoj je plně stabilně slinkovaný už den na 100Mbit. navíc RSSI je stabilně -51 což je na tu vzdálenost s těmi anténami myslím velmi OK... (jenom to SND mi pořád nejde úplně do hlavy...)

Nesrovnávej snr u summitů Narrow a SDV, oba ukazují uplně jinak. U narrow nedosáhneš víc jak 22, je to strop a to ještě jen když jede na 50Mbit, se 100Mbitem nemám na žádném spoji lepší snr jak nějakých 19.

Přesně tak, mám jich více a všechny mají SNR od 14 do 21 a všechny jsou slinkované na 100mbit. Na sdv mam 26-28, ale na 256QAM
0 x