❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Aky kliet/ap pouzit oproti MK apecku cm9-10, r52 ....

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
mashinepistole2

Aky kliet/ap pouzit oproti MK apecku cm9-10, r52 ....

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Idem pripajat nejake dedinky a chcem zakaznikom davat klienstke zariadenia stejneho druhu . Kedze som mal stymto pri prechode na mk-atheros dost velke problemi , koli rozdielnym cipsetom . Chcem sa preto opytat, aky klient pouzit na 2,4 oproti atherosu(mc9...) aby to chodilo bezproblemovo. Dost som sa natrapil zo zvisujucimi sa latenciami po prechode na mk z atheros minipci a nepomohlo nic ine, len apecko staros+orinoco . Takze aky klient pouzit, aby som sa vyhol tymto problemom ?

dik
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 18 years ago

mashinepistole2 píše:Idem pripajat nejake dedinky a chcem zakaznikom davat klienstke zariadenia stejneho druhu . Kedze som mal stymto pri prechode na mk-atheros dost velke problemi , koli rozdielnym cipsetom . Chcem sa preto opytat, aky klient pouzit na 2,4 oproti atherosu(mc9...) aby to chodilo bezproblemovo. Dost som sa natrapil zo zvisujucimi sa latenciami po prechode na mk z atheros minipci a nepomohlo nic ine, len apecko staros+orinoco . Takze aky klient pouzit, aby som sa vyhol tymto problemom ?

dik

vsade davam klasicke 5450 / 5460 a bez hociakeho problemu alebo zatuhu
0 x

mashinepistole2

Neobjavuju sa ti nahodne zvisene latencie ? Napr ze to skace na 200ms bez zataze ? Ja uz som bol s toho dost zufaly . A co AWAP-608 alebo WA-2204A ako chodia oproti atherosu ?
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 18 years ago

mashinepistole2 píše:Neobjavuju sa ti nahodne zvisene latencie ? Napr ze to skace na 200ms bez zataze ? Ja uz som bol s toho dost zufaly . A co AWAP-608 alebo WA-2204A ako chodia oproti atherosu ?

Kdyby sis poradne precetl, co jsou ty krabicky zac, tak je to uplne to same jako ten ovislink :) Cili chodi a uplne v pohode :)
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

WA-2204A je v pohode chodi to velmi slusne, jinak jsem si jeste nevsim ze by s Aterosem neco nekamaradilo.
0 x

Dejvas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dejvas » 18 years ago

Me chodi OK straightcore WRT-311 i novejsi WRT-312
0 x

Blood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blood » 18 years ago

mě furt ST312 vypadává, dnes sem zkusil nahrát nejnovější FW, ale po určité době to ze signálu 90 nechytí vůbec nic a to je to jen na pár desítek metrů, už mi docházejí nápady
0 x

Dejvas
Kontaktovat uživatele:

Mě takhle dělali 2 ks WRT311 po cca 10 minutach strata signalu. Poslal jsem je na reklamaci jelikoz cca 50 ks co mam na siti to nedela
0 x

Blood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blood » 18 years ago

aha, takže asi se s tím zbytečně netrápit a prostě to vyreklamovat, díky :wink:
0 x

Dejvas
Kontaktovat uživatele:

Presne posli ho na reklamaci ja jsem si s tim taky hral a nic nepomohlo.
0 x

mashinepistole2

Maxik píše:WA-2204A je v pohode chodi to velmi slusne, jinak jsem si jeste nevsim ze by s Aterosem neco nekamaradilo.

Tak ja neviem , chlop co roby skolenia na SK sam pisal na svojom fore ze mk ma problemi na 2,4 , preto som sa radsej opytal co pouzivat .
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 18 years ago

Maxik píše:WA-2204A je v pohode chodi to velmi slusne, jinak jsem si jeste nevsim ze by s Aterosem neco nekamaradilo.
D-Link DWL 900AP jako AP a Atheros klient nejede.
0 x