Zdravím mám tu na stole MRV terescope700/100 s verzí POE napajení a otazka zní
Po připojení se mě nechce rozjet LAN ani neblikne a v manualu ani pip
co dělám špatně nebo se LAN aktivuje až po spojení přes IR
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
FSO MRV Terescope 700
ano, link naskoci az po propojeni LAN, a jak jsem psal v jinem prispevku, musi mit natvrdo nastaveny MDI-XI, autonego pres to nefunguje
0 x
Lukasw
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
www.VSEPROWIFI.cz
lukasw píše:ano, link naskoci az po propojeni LAN, a jak jsem psal v jinem prispevku, musi mit natvrdo nastaveny MDI-XI, autonego pres to nefunguje
tak je lepčí dat na DIP přepínaču Forced 100Mb a většinous swiče i kdejaky blby křížení umí ne ?
0 x
Forced 100Mb nebude fungovat radne nikde, kde jeden z partneru pouziva Forced autonegotiation a ze takovych zarizeni je. V takovem pripade bude zminena kombinace pracovat tak, ze strane Forced 100 bude 100Full duplex a tam, kde je Forced auto, bude 100Mb half duplex.
0 x
A0 = 92,4+20log(d0*f)
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
dalsi moznosti je proste to, ze ma vadny lan port . . .
0 x
Lukasw
www.VSEPROWIFI.cz
www.VSEPROWIFI.cz
lukasw píše:dalsi moznosti je proste to, ze ma vadny lan port . . .
žě by byly vadny oba současně ? to je moc velká náhoda
0 x
neznam nemozne,
spise mi to pripada ze nemate dobre nastavene sitovky a link na IR, pokud nemate splneny vsechny tyto podminky SOUCASTNE tak to nejede. (pro zopakovani 2x nastaveny ETH na MDI treba /nebo MDI-X / je to fuk, ale obe stejne a zaroven IR link), doporucuji zacit tim ir linkem to by jste meli videt na displeji.
spise mi to pripada ze nemate dobre nastavene sitovky a link na IR, pokud nemate splneny vsechny tyto podminky SOUCASTNE tak to nejede. (pro zopakovani 2x nastaveny ETH na MDI treba /nebo MDI-X / je to fuk, ale obe stejne a zaroven IR link), doporucuji zacit tim ir linkem to by jste meli videt na displeji.
0 x
Lukasw
www.VSEPROWIFI.cz
www.VSEPROWIFI.cz