Zdravim mám menší problem s MRV když připojim UTP tak se ne a ne rozsvítit kontrolky že komunikuje
máte někdo zkušenost ?
Děkuji
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mrv Terescope 700
UTP kde? Data nebo dohled?
Jestli data - nemáš spojení s protistranou nebo to máš rozbité.
Jestli dohled - máš to rozbité.
Jestli data - nemáš spojení s protistranou nebo to máš rozbité.
Jestli dohled - máš to rozbité.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Sry myslim data spojení s protistranou nebylo excelentní tak to možna bude ono
0 x
Kolko to prenesie vzduchom? na aku vzdialenost to mas? je to dualne aj s radiom alebo len svetlo?
0 x
Ahoj, nemáte k tomuto problému někdo více informací nebo nějaký nápad? Mám stejný problém na stejném spoji.
Před delší dobou jsem tento spoj provozoval spolehlivě na cca 300m. Pak byl asi rok ve skladu. Teď ho chci oživit a mám problém s nahozením LAN link na datovém rozhraní. Mám to proti sobě na pár desítek metrů, přijímané úrovně vyšší než 300 a air link signalizuje OK. Bohužel LAN link ne a ne nahodit. Zkoušel jsem proti tomu zapojit různé switche, routerboardy, síťovky. Zkoušel jsem rovné i křížené UTP patch. Zkoušel jsem auto negotiation i force 100 Mbps FD. Bohužel nic nezabírá.
Před delší dobou jsem tento spoj provozoval spolehlivě na cca 300m. Pak byl asi rok ve skladu. Teď ho chci oživit a mám problém s nahozením LAN link na datovém rozhraní. Mám to proti sobě na pár desítek metrů, přijímané úrovně vyšší než 300 a air link signalizuje OK. Bohužel LAN link ne a ne nahodit. Zkoušel jsem proti tomu zapojit různé switche, routerboardy, síťovky. Zkoušel jsem rovné i křížené UTP patch. Zkoušel jsem auto negotiation i force 100 Mbps FD. Bohužel nic nezabírá.
0 x
pokud to za tu dobu nemate vyresene - na switchi nebo na lance MUSITE nastavit mdi-mdix (podle toho co mate) a VYPNOUT autonego, jinak se to opravdu neslinkuje
0 x
Lukasw
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz