❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Totolink N200RE - zkušenost
Re: Totolink N200RE - zkušenost
Hmm. Nasadit co nejlevnější šrot, hlavně aby to nestálo moc peněz... sorry, ale tohle je už opravdu moc!
0 x
Blbost - nasazoval jsem předtím všechno možné a problémy jsou se vším vesměs stejné - snad jen s Tendou jsem byl spokojený nejmíň. Možná bych víc věřil tomu 150Mbs Asusu co tu před lety Hapi zmiňoval že nasazuje, nebo nějakému poloprofi řešení které domácnosti v globále nikdy nezaplatí, ale jinak je to vše na jedno brdo.
0 x
asus frčí... tedy ty starší revize. Ale do budoucna je nej tplink. Zatim vždy co jsme za poslední 2 roky zkoušeli jinýho tak to bylo šlápnutí vedle. Tplinky většinou nemají problém. Sice mě šte že poslední dobou není možné používat dst nat pro přístup na dálku u klientů což se prej dá nějak obejít a já to obcházim proxynou na mkčku. Zajímalo by mě jestli by tplink mohl přidat bridge režim což by bylo totálně cool. Ostatně, tplink má za poslední léta největší prodeje těhle krabiček a ruku na srdce, mezi nejlevnější nepatří takže asi globálně fungují nejlépe.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
S dd-wrt nebo openwrt jede i bridge paradne, bohuzel uz je HW verze 9 u 841ND a tam jaksi zatim wrt neroste 

0 x
Ja jsem se ted vytocil s netisem. Chci wisp. Nastavim, funguje, ale porad vysila nejake ssid netis na ktere se jde pripojit, ale nefunguje. Pak teda zkusim vypnout wifi cast a apecko se cely sekne... Je to vlastnost nebo to jde nejak nastavit? Hlavne nechci aby kdyz mam wisp tak vysilalo nejaky dalsi ssid
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jak uz se tu psalo - uz TP-LInk je orezany jak to jen jde, tak proc riskovat se smejdama typu netis, totolink, lb-link a podobny ? Pokud to ale mate aby byl vejvar z servisu, tak ok 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
lwq píše:Jak uz se tu psalo - uz TP-LInk je orezany jak to jen jde, tak proc riskovat se smejdama typu netis, totolink, lb-link a podobny ? Pokud to ale mate aby byl vejvar z servisu, tak ok
Tak me se treba po 14 dnech vratilo asi 7ks z 10ti tp-linku 841nd. Kupovano tak pred dvema mesici ve 100mega. Ruzne se sekaly nebo padala wifina. Byl tam posledni fw. Presel jsem s neduverou k netis a zatim to jede ok.
0 x
bohuzel lenova si nerozumi s tplinkama, tak jsou na snade nejaky jiny. Davame Zcomy, ktery jsou 100% ale jsou drazsi. Myslel jsem, ze netis bude univerzal, ale po tomto failu se mi do nej uz nechce.
0 x
-
pthv píše:lwq píše:Jak uz se tu psalo - uz TP-LInk je orezany jak to jen jde, tak proc riskovat se smejdama typu netis, totolink, lb-link a podobny ? Pokud to ale mate aby byl vejvar z servisu, tak ok
Tak me se treba po 14 dnech vratilo asi 7ks z 10ti tp-linku 841nd. Kupovano tak pred dvema mesici ve 100mega. Ruzne se sekaly nebo padala wifina. Byl tam posledni fw. Presel jsem s neduverou k netis a zatim to jede ok.
Bohužel, mohu jen potvrdit. TP-LINK je nouze nejvyšší. Měl jsem tu sice jen dva, 741 a 841 a oba dva jsou v háji zeleným. To je fakt zoufalost.
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Kazdymu vyrobci se obcas nepovede nejaka rada HW ... Ne ? ... Bezne ale z 100 TP-Linku se reklamuje mozna jeden ci dva ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
lwq píše:Kazdymu vyrobci se obcas nepovede nejaka rada HW ... Ne ? ... Bezne ale z 100 TP-Linku se reklamuje mozna jeden ci dva ...
To je pravda, do te doby jsem s TP-linkem nemel problem...
0 x
nasadených vyše 100 tplinkov, všade hneď po kúpe nahrávame dd-wrt, problémy žiadne, čo sa týka kazovosti, kompatibility...
0 x