❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

StationBox XL CC - 5 GHz 19 dB Dual

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
farmar
Kontaktovat uživatele:

StationBox XL CC - 5 GHz 19 dB Dual

Příspěvekod farmar » 11 years ago

0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

tou cenou to zabili...mam jen par kousku puvodni umele verze na max tusim 1km, chova se to...normalne.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

bolo by zaujimave to porovnat na site kde je viacero inych bodov a spojov....stare plastove stalo za prt....toto by mohlo byt lepsie ako sextant....
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 11 years ago

Co se týče plastové verze, tak na 1,5km jsem dosáhl lepších výsledků s SXTčkem. Očekával jsem od té antény lepší parametry. Takže pokud je v té novince stejnej tišťák s anténou, tak tomu ten hliníkovej kakáč na parametrech moc nepřidá.. A za ty peníze je to na klientské instalačky drahé a na páteř dávat panelovou anténu je zvěrstvo.
0 x