❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
dotaz na orcave 1S10
dotaz na orcave 1S10
Prosim muze mi nekdo objasnit par veci z jednotky Orcave 1S10? Co konkretne vypovida GFP FCS Errors a GOF CHEC Errors ?
- Přílohy
-
- dotaz.PNG (16.69 KiB) Zobrazeno 981 x
0 x
Jeste bych se rad zeptal, zda by mi nekdo nebyl schopen objastnit tento spektralni scan z jednotky. Respektive kdyby jej nekdo pred nej polozil, co vse by byl schopen o nem rict?
- Přílohy
-
- spektrum.png (29.61 KiB) Zobrazeno 981 x
0 x
tak ten spektrak je strašnej to mužu říct moc se mi nelíbí to i UBNT má lepši spektrak
0 x
Oba druhy errorů souvisí s chybující MW.O jaký druh erroru jde konkrétně bohužel z hlavy nevím,ale dalo by se snad dohledat.
Ze SpectrumScanu je vidět že ti na 8. kanále příjímá signál. Velmi pravděpodobně budeš mít v jednotce starý FW (jinak by ty tečky byli označeny příslušným číslem kanálu).
Ze SpectrumScanu je vidět že ti na 8. kanále příjímá signál. Velmi pravděpodobně budeš mít v jednotce starý FW (jinak by ty tečky byli označeny příslušným číslem kanálu).
0 x