❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MUM Itálie a ceny za Ray

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
David2006

MUM Itálie a ceny za Ray

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Tvrdil mi člověk co byl na MUMu že má teď Racom na 17GHz nějakou akci kolem 2500 Euro bez DPH za plnou palbu s 40cm anténama bez zdrojů (tam šoupnu ty od airFibra). Takže to vychází už vcelku slušně. Uvažuji o pár kusech možná s většími anténami. Víte o tom někdo něco?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

jak můžeš napájet pasivním poe aktivní zařizení? to asi nebude fungovat... pletu se?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

blax
antispam: Ano

Příspěvekod blax » 11 years ago

bude Ray podporuje obe dve varianty jak pasivni tak aktvni
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 11 years ago

AF24 poe je 802.3at?
0 x

blax
antispam: Ano

Příspěvekod blax » 11 years ago

midnight_man píše:AF24 poe je 802.3at?

neni ale je to pasive POE po vsech dratech s podporou 1Gbs rozhrani, RAY umi oboje jak pasivni tak 802.3at
0 x

lukic

Příspěvekod lukic » 11 years ago

kazde aktivne zariadenie sa vie rozbehnut na pasivnom POE.. akurat nevyjedna wattaz pred tym ako sa spusti. V momente, kedy tam POE vstrekne 48V, tak zariadenie sa rozbehne. Precitajte si cosi o detekcii a vyjednavani 802.at a zistite ze mozete usetrit za cenu mozneho poskodenia gigoveho portu na notebooku pri servisoch..
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 11 years ago

dpc já jsem poptával ted nedávno.... a od 2500 euro jsem byl teda hodně daleko.. :D tak nevim dpc...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

whef

Příspěvekod whef » 11 years ago

Za tu cenu by to bylo fainé, ale to se tak dočkají zahraniční trhy a v čechách možná pár vyvolených. Jinak u mne RAY zatím ende. Možná bude nějaká sleva na RAY1 s příchodem Ray II i když ten toho tolik zásadního nepřináší v něčem plus v něčem velké minus :) čas ukáže
Naposledy upravil(a) whef dne 23 Feb 2014 21:33, celkem upraveno 1 x.
0 x

David2006

Tak koupíš třebas teďka o nic nejde :wink: .
0 x

David2006

Škoda šlo to jen v Benátkách:

Akce na spoje MW RACOM RAy 17 GHz byla určena pro návštěvníky přímo na konferenci MikroTik User Meeting in Italy February 20 - 21, 2014, na základě které mohli využít této příležitosti pro objednávky.
0 x