❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Hlinikovy box k JRC antenam

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Matess

Re: Hlinikovy box k JRC antenam

Příspěvekod Matess » 11 years ago

no u 100ks serie jsem ho stahl na polovinu... Je mi divne, ze tu neni ani 5 lidi schopno rict chtel bych 10ks...
0 x

Selič
antispam: Ano

Příspěvekod Selič » 11 years ago

Jako mě se to taky líbí, ale ta cena je poměrně vysoká. Nechápu za co chce frézař 200Kč . . . :roll:

Za to, že připraví mašinu, upne frézu, uchycení krabice a rozměří to, případně napíše program u cnc. To zabere docela dost času. Když pak jedeš 100ks sérii a jen přehazuješ krabice, tak už se ta cena pěkně klesne.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 11 years ago

Já bych určitě tak 20 kousků vzal protože si rozhodně nemyslím, že nemá smysl dneska dávat na páteře 5Ghz naopak pro malé vesnice nevidím moc velkour entabilitu ve vyšších pásmech a dát tam JRC, který mi dá 100Mbit tak tam myslím bude stačit ještě na dlouhou dobu...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Matess

Vyborne jsi prvni... uvidime kdo se jeste ozve...

zatim to teda je 660+dph + posta...

433AH s 3x CM9 se tam opravdu vejde, ale rj45 je hodne na tesno... 911 nema problem.

Zkousime jeste vymyslet neco levnejsiho ciste jen na 911... mozna to pujde o nejakych 70kc srazit... uvidime.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 11 years ago

Taky bych si vzal, ale zatim spis jednotky uvedených krabic.
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

mpcz píše:Zdravím,
linku přesného lití mám přes ulici. Zkusím se zeptat, co by to obnášelo. Technologických postupů je totiž několik, uvidíme.
mpcz, 19.01.2014

Zdravím,
tak jsem udělal exkurzi na lince přesného lití a je to tak, jak je výše psáno. Jen forma by stála do 30.000,-. Údajně však znají pro jednodušší výrobky i lacinější postup. Dopodrobna jsem to neřešil. Výhodou by bylo, že všechny otvory by byly již hotové a bylo by to na míru. Takže pro velké série asi lepší, zájem tomu ovšem nenasvědčuje.
mpcz, 27/01/2014
0 x

Matess

zatim tu mame zajem o 20+2+2... nekdo dalsi?
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

kdyby ta krbice byla čistě jen na RB 911 a tím i co nejmenší tak bych jí bral určitě radši...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

whef

Příspěvekod whef » 11 years ago

Tak zajímalo by mne to také, ale chtělo by to box jen na 9xx a chtělo by to nějakou povrchovou upravu toho hliniku. Jeden poskytovatel si nechal vyrábět atnény s kovovými boxy a kvůli ceně od toho taky upouští jinak je fo tain řešení :) Lít se dá hliník do písku levněji ..
0 x

sauron

Příspěvekod sauron » 11 years ago

Ahoj,

ve firmě jsme si všimli vaší diskuze jelikož řešíme ten samý problém. Aktuálně máme první prototyp ze scameboxu. Počítáme s umístěním jen 411 nebo 911. Zde je pár foto prvního prototypu:

Obrázek
Obrázek

Ještě přesně nevím kalkulaci, cena samotného boxu je kolem 480Kč bez DPH. + práce frézaře + montážní plech... uvidíme jak se to bude dál vyvíjet, rádi bychom nějakou přijatelnějsí cenu. Budu informovat.
Přílohy
box out.jpg
box out.jpg (34.28 KiB) Zobrazeno 3203 x
box open.jpg
box open.jpg (50.03 KiB) Zobrazeno 3203 x
0 x

whef

Příspěvekod whef » 11 years ago

Tohle je hezké řešení ještě s eth průchodkou to je dobré. Akorát nevím jestli by se tam vešlo zařízení, kdyby to byla anténa s F-konektory rsma moc používat nechci :( i když je to asi lepší řešení, né moc universální
0 x

sauron

Příspěvekod sauron » 11 years ago

S Nkama není problém, SMA používám kvůli nižším odrazům - když jsou takhle schovaný v piksle, tak nám smačka nevadí :-)

Průchodka se může dát jakákoli.
0 x

stouracpetr

Příspěvekod stouracpetr » 11 years ago

Pro mensi serie postaci
http://www.naradi-vitek.cz/vrtaky-vykru ... -sada-6ks/
nebo
http://www.pilove-pasy.cz/vykruzovaci-v ... enim/page2

Beznym vrtakem napred vyvrtejte 4 ks otvoru cca 12?? mm pro vystupky na kruhovem odlitku ozarovace,pote vrtejte korunkovym vrtakem stredni otvor velikosti 54?? mm.Korunkovy vrtak se nebude zanaset,piliny budou vypadavat uz vyvrtanymi 4mi otvory.
Potrebne prumery vrtaku si overte,nemam JRC po ruce.
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

stouracpetr píše:Pro mensi serie postaci
http://www.naradi-vitek.cz/vrtaky-vykru ... -sada-6ks/
nebo
http://www.pilove-pasy.cz/vykruzovaci-v ... enim/page2

Beznym vrtakem napred vyvrtejte 4 ks otvoru cca 12?? mm pro vystupky na kruhovem odlitku ozarovace,pote vrtejte korunkovym vrtakem stredni otvor velikosti 54?? mm.Korunkovy vrtak se nebude zanaset,piliny budou vypadavat uz vyvrtanymi 4mi otvory.
Potrebne prumery vrtaku si overte,nemam JRC po ruce.

Nebo polož pod laser, zmáčkni tlačítko a než se otočíš, můžeš dávat další.
mpcz, 30.01.2014
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

tahle menší se mi líbí... myslím že tyhle používá i p. štourač....
0 x
Jakub Havlíček