❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

TP-Link TL-WR720N

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
telleke

TP-Link TL-WR720N

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Máte někdo zkušenosti s tím routerem? Jak si vede v porovnání například se 740N? Porovnání dosah wifi, odpojování klientů a podobně? Vzhledově by se mohl klientům líbit víc nez 740N a zároveň je i za lepší cenu...
0 x

Cheprer
antispam: Ano

Příspěvekod Cheprer » 11 years ago

pekneee... kdyby to slo okolo 300 s dph, tak to ma i smysl koupit... jinak ani nee... ale hned zitra koupim a testnu dosah.... 1x wan a 2x lan myslim ze dosti klientum staci.... a vzhledove je to pekny... jenom ta integrovana antena.... to bude zas beztak na pikatsu.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 11 years ago

Toto běžně dávame . V bytech to chodi bez problemu, podle mne by to asi mělo namontovane na stěnu. Je to směrovnější než tyčka anténa. Jinak bez výhrad.
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 11 years ago

Já to taky dost dávám. Signálem to je zdá se v poho.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

prumer...vesmes spokojenost. pro narocne a movite klienty co maj money a potrebuji strelit skrz cely barak davame i RB 951G.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 11 years ago

Já RB751.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..