Nekdo tu zacatkem leta nabizel pekne robustni sektorky s batuzkem pro RB desku.
Cele v kovovem provedni.
Muze mi nekdo poradit link ?
Ja sem si uchoval link, ale ten byl v komercnim foru asi a uz neni aktivni.
viewtopic.php?f=28&t=12621
Diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Sektorky MIMO 5GHZ, kdo to nybizel ?
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud vim slo o nabidku fa. roset.cz , vlakno sem taky nenasel, ze by ne-umyslne smazano ?
cekam dodnes uz asi 5 tydnu az se mi do 14 dnu ozvou, ze maj pro me 40° sektorky...ale kde nic tu nic...
PW
cekam dodnes uz asi 5 tydnu az se mi do 14 dnu ozvou, ze maj pro me 40° sektorky...ale kde nic tu nic...
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Dobrý den,
bohužel anteny stale nemame, momentalne probyha znova uprava,jeste probyha simulace,
protoze antena v jedne polarizaci nema dobre parametry ve spodnim pasmu
Jakmile budou hodim to na forum.
děkuji za pochopeni
Petr
bohužel anteny stale nemame, momentalne probyha znova uprava,jeste probyha simulace,
protoze antena v jedne polarizaci nema dobre parametry ve spodnim pasmu
Jakmile budou hodim to na forum.
děkuji za pochopeni
Petr
pcwifi píše:pokud vim slo o nabidku fa. roset.cz , vlakno sem taky nenasel, ze by ne-umyslne smazano ?
PW
0 x
zubodravec píše:Nekdo tu zacatkem leta nabizel pekne robustni sektorky s batuzkem pro RB desku.
Cele v kovovem provedni.
Muze mi nekdo poradit link ?
Ja sem si uchoval link, ale ten byl v komercnim foru asi a uz neni aktivni.
viewtopic.php?f=28&t=12621
Diky
Antény Raytra?
0 x
Tak jak je to probíhá nebo probÝhá?
Raytra UIP515.71??? Docela mě to zajímá, těchto antén jsem nedávno docela dost vzal, levné nebyly ani náhodou a nerad bych teď žil s pocitem že mám zmetky...

0 x
dobrý den
vy jste bral ty 90tky, a ty jsou OK,
ja psal o 40tkach , ty jsou dnes jiz odlazene a pracuji v plném pasmu 5180 az 5800
Petr
vy jste bral ty 90tky, a ty jsou OK,
ja psal o 40tkach , ty jsou dnes jiz odlazene a pracuji v plném pasmu 5180 az 5800
Petr
0 x