❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

TL-WA7510N

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
potkan80

TL-WA7510N

Příspěvekod potkan80 » 12 years ago

má někdo již skušenosti s tou to externí jednotkou ?
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 12 years ago

Mám zkušenosti s jinou, docela podobnou téhle, ale pro 2,4GHz. Je to takovy "ala ubnt". Docela to funguje, ale mam z toho rozporuplný pocity.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

potkan80

Příspěvekod potkan80 » 12 years ago

Petr S. píše:Mám zkušenosti s jinou, docela podobnou téhle, ale pro 2,4GHz. Je to takovy "ala ubnt". Docela to funguje, ale mam z toho rozporuplný pocity.

myslíte tuto ?

http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-wa5210g- ... e-z102413/
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 12 years ago

potkan80 píše:
Petr S. píše:Mám zkušenosti s jinou, docela podobnou téhle, ale pro 2,4GHz. Je to takovy "ala ubnt". Docela to funguje, ale mam z toho rozporuplný pocity.

myslíte tuto ?

http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-wa5210g- ... e-z102413/

To je jebka...doporučuji nepoužívat.
0 x

orin100

Příspěvekod orin100 » 12 years ago

Já sem tuhle jednotku taky měl, ale vůbec se mi nepodařilo ji připojit na AP . Zkoušel sem to proti mikrotiku i proti UBNT po 2 dnech sem ji vrátil a vzal si raději za to UBNT M5 . TP-LINK sice AP viděl ,ale odmítal se skontaktovat.Nezkoušel sem je dát proti sobě,to by možná spolu fungovali, ale to už sem na to neměl nervy. V obchodě ze mně udělali blbce ve smyslu že to neumím nastavit a td, ty antény jdou na dračku a všichni si jej chvály, ale mně tímto nerozhodili já sem si myslel své a navíc jsem si v rohu na krabici udělal tečku a po asi měsíci a pul sem se byl znova podívat do toho obchodu a ejhle, ta moje označená krabice byla pořád v regálu a pořád jako první a za ní 3 další tak jak ji tam dal když sem ji vracel :D hmmm tak to asi na dračku moc nejdou :mrgreen:

Tak že neříkám že tp-link je na nic, ale pokud to TP-LINK do budoucna nepředělá tak zatím ji nedoporučují a pokud se někdo nudí tak prosím, :mrgreen: budu jen rád když uslyším na tento výrobek pozitiva. :)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Tento 2,4kovy TP link sme celkom uspesne pouzivali na staršich 2,4sajtoch par rokov dozadu. Zrejme ste to nevedeli nastaviť :) je to troška ťažkopádne, vyhrala cena kedže je to o viac ako 50% lacnejsie oproti NS2. 5tkovu verziu nema zmysel pouzivat ked tu dnes mame SXT alebo nanostatiton M5.
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 12 years ago

ja s tim jedim co jsem mel taky problem nemel. teda jako fungovalo to. nastavit to slo. ale spatnej pocit jsem z toho mel i tak... :D
0 x
..:: DobraSit.cz ::..