❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

přístup do 1A11F28M3

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
svestka
antispam: Ano

Re: přístup do 1A11F28M3

Příspěvekod svestka » 13 years ago

soooc píše:
Peyrak píše:teď koukám, že je to laditelnej peterka, tak tam asi výpis těch frekvencí nesedí, protože těch 10290 je stejně mimo pásmo

jinak jsem přišel jak na ten IP modul, musí se aktivovat příkazem set ipm a pak po restartu modemu držet x, pak enter a najede konfigurační menu toho modulu

A nemáš schéma k sériáku pro ATH modemy? Jsem měl tu krabičku a kolegové to propili :(

http://193.19.179.231/external-sources/kpe-nakres1.jpg

Kolega co na to koukal říkal že mu to nějak "nesedí" - prý divné zapojení nebo co. Nicméně je to origo nákres co mi poslali z KPE :)
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

4gd1

Příspěvekod 4gd1 » 12 years ago

Zdravím všechny, němáte někdo ofiko zapojení seriové konzole na mcm10 tedy RJ45 konzole RS232?

Diky. Michal.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

mám tu těch kabelů pár navíc, kdyžtak pošlu
0 x

4gd1

Příspěvekod 4gd1 » 12 years ago

to by bylo super, nevíš zapojení? Potřeboval bych to tady pokutit co nejdřív?
Diky.
Michal.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

zapojení nevím, ale hoď do PM adresu a zítra to bude v poště
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Nechal sem si poslat ty kabely z ATH, chtějí za kus 250kč bez dph, fungují v pohodě. Ztratil sem konfiguraci ip adresy, tak už sem ji kabelem našel :)
0 x