❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dotaz na 10G spoj Asura 65+

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
tomas.jelinek

dotaz na 10G spoj Asura 65+

Příspěvekod tomas.jelinek » 12 years ago

ahoj, muzete mi nekdo kdo vlastnite tenhle spoj napsat zkusenosti z provozu? (klidne do PM) zajimala by me realna propustnost a stabilita na jakou jste se dostali. diky TJ
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

mám jeden spoj koupený z druhé ruky, antény 90cm Tyhan, vzdálenost 13km, vydojit z toho jde 55/60, za rok provozu výpadek na cca 2 minuty z důvodu masakrálního slejváku
0 x

tomas.jelinek

Příspěvekod tomas.jelinek » 12 years ago

diky, presne takove informace jsem mel namysli ;)
0 x

pata

Příspěvekod pata » 12 years ago

tomas.jelinek píše:ahoj, muzete mi nekdo kdo vlastnite tenhle spoj napsat zkusenosti z provozu? (klidne do PM) zajimala by me realna propustnost a stabilita na jakou jste se dostali. diky TJ

mame 1 ks, provozujeme jej cca 4 roky do ted (bez poruchy) na 8km, nastaveno na provoz 48/25Mbps - jede spolehlive bez poruchy, i kdyz zpocatku se muselo neco kapanek doladit s dodavatelem....takze odslouzil si v podstate svoje...tzv. nevime o nem....ale ted uz bude nahrazen necim propustnejsim v brzke dobe
0 x